Spring naar bijdragen

Team Brinkie

Leden
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Team Brinkie geplaatst

  1. Dank je wel, die ga ik zeker bekijken. Moet lukken zo.
  2. ik snap nu waarom het steeds fout gaat. bedankt voor de uitleg.
  3. Dank je wel. Ga het morgen gelijk uitproberen. ik hoop dat ik een geocache maatje kan vinden die mij hierin wegwijs kan maken.
  4. gevonden. Moet nu het probleem over zijn?
  5. yes, die heb ik gevonden. hij staat op hddd, ddddd. wel WGS84
  6. De knop 'mark' heb ik vandaag gebruikt. en de coördinaten aangepast. vervolgens weer zo'n lange afstand.? De WG S84 staat er inderdaad al in. Ik laadt ook de caches via de cachepagina, en laadt het naar mijn gps. Zal eens naar de coördinaten formaat kijken. Al heb ik geen idee waar ik dat moet vinden? in ieder geval alvast bedankt voor jullie hulp.
  7. Hallo allemaal, Ben sinds 2 weken met mijn kids aan het geocachen. Sinds een week een garmin62s in huis. Diverse keren de handleiding doorgenomen. Maar ik kom er niet uit. Al 2 keer met een niet gevonden cache naar huis gegaan. Dan heb ik het over de multicache. De traditionele cache is geen probleem. Ik zet de cache over in de gps, en kan gaan zoeken. Onderweg zet ik hem op het kompas. Geen probleem, cache gevonden. Wanneer ik een multicache wil doen. Krijg ik niet de volgende waypoint in het apparaat. Laatst met een cache bezig, de eind lokatie zou een paar honderd meter verder moeten zijn. Maar volgens de Kompas was het 17,5 km. Het lijkt wel dat hij het uitrekend vanuit ons huis? Laatst gelezen om ter plekke te marken en deze aan te passen. Weer was het 13,5 km verder. snap er niks van? Weet iemand wat ik verkeerd doe? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...