Spring naar bijdragen

heideblauw

Leden
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door heideblauw geplaatst

  1. Nou, dat is inderdaad de oplossing Bedankt!
  2. In bovenstaand scherm wil ik de waypoints verwijderen. Als ik op de 3 puntjes rechtsboven klik, popt er een schermpje met verschillende opties, waaronder Verwijderen. Als ik op Verwijderen klik verdwijnt dit schermpje weer en gebeurt er niets. Als ik het schermpje weer open is het woord Verwijderen verdwenen... Wie heeft raad? Hoe verwijder ik waypoints? Alvast bedankt!
  3. Het is een stuk duidelijker, ik kan me indenken dat een CO niet zit te wachten op een foto van internet of streetview (Waarbij ik me dan gelijk afvraag: wie houd je voor de gek als je dat zou doen, maar goed) Ik gebruik inderdaad mijn telefoon zowel als GPS als fototoestel.Tot nu toe heeft het geen problemen opgeleverd, ik probeer ook altijd wel ervoor te zorgen dat je kunt zien dat de foto origineel is. Ik heb een leuke geomascotte, en als ik haar niet vergeet mee te nemen mag ze altijd op de foto Allen bedankt voor de reacties!
  4. Ik vraag me al een tijdje af waarom CO's soms een foto willen zien waarin je GPS ook op de afbeelding staat. Ik zoek met behulp van mijn telefoon en daar maak ik ook de foto's mee, dus meer dan mezelf en de achtergrond kan ik er niet op zetten...Ik ben echt benieuwd wat de reden is!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...