Spring naar bijdragen

Chi Sung

Leden
  • Aantal bijdragen

    26
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Etrex Euro
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    1 jaar

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Woonplaats
    Fryslân
  1. Ook ik heb net een euro aangeschaft. En ben ook benieuwd hoe dat moet. Volgens mij moet het met Ozi Explorer kunnen. Zodra ik meer weet zal ik het hier posten.
  2. Ik heb nu reeds 74 caches gevonden met mijn PDA maar wil toch een keer kijken naar een GPS ontvanger. Mijn zoektocht bracht me eigenlijk naar een Garmin legend. Maar nu kom ik de explorist 200 tegen Magellan. Die bijna het zelfde is, maar goedkoper is en ook nog eens beschik over sirfIII. Welke kan ik nu het beste nemen de Garmin of de Magellan. En wat zijn dan de grote voordelen van de een tenopzichte van de ander. Ervaringen zijn van harte welkom. Groeten Marc
  3. Chi Sung

    Verhuur GPS in zeeland

    Hartelijk dank voor alle reacties. Ik heb de gouden gids en dergelijke ook al even opengeslagen maar kwam ook niet echt verder. Maar ik zal ze zeker even langs de 4 bedrijven die tjeempie heeft genoemd sturen. In iedergeval bedankt
  4. Mijn ouders zitten momenteel in zeeland voor hun vakantie. Nu hadden ze een mooie set caches meegenomen om daar op te zoeken. Maar hun PDA is gestorven en nu is het gedaan met de Geo-cache pret. Weet iemand van jullie of er in zeeland winkels zijn die GPS apparaten verhuren. Op deze manier kunnen ze toch nog wat caches doen. Het liefst bij middelburg in de buurt. Wij komen zelf uit het noorden en helemaal niet bekend in Zeeland Alvast bedankt.
  5. Ik cache onder de naam S&M en heb er nu een 64 gevonden. Waarom ik deze vraag gesteld heb is omdat mijn vader nu in zeeland op vakantie is (en deze cache graag wilde doen). Zelf gebruik ik voor projectie en het berekenen van snijpunten over het algemeen GeoTools van onze zuiderburen. Maar toen ik de cirkels had ingevoerd kreeg ik op hele rare coordinaten. Vandaar dat ik hier de vraag heb gesteld. Misschien waren er nog andere mogelijkheden om dit te berekenen. Uiteindelijk heb ik het met het programma van Bruine Beren gedaan. Of het verkregen coordinaat klopt weet ik nog niet want mijn vader heeft hem nog niet opgezocht.
  6. Wie kan mij helpen met de onderstaande cache. Ik cache met een pda en ik heb geen idee hoe ik het offset punt kan bepalen. Wie o wie kan mij helpen. Hoe kun je dit berekenen. gcw78h Vriendelijke groet Marc
  7. Ik heb er nog eens over na gedacht en ik ben het wel eens met darculix. Ik ben er dus maar van afgestapt om het coin nr te noteren en hem terug te stoppen. Ik ga dus alleen maar coins en tb's loggen die ik ook daadwerkelijk op weg help. Nou ja opweg help... Ik heb namelijk tijdens mijn vakantie in schotland een kilted cacher coin megenomen naar nederland. Aangekomen thuis kom ik, na het lezen van het doel van de coin, er achter dat deze bijna op de plaats van betemming was. En door mijn briliante actie is hij nu zo'n 770 km verder bij zijn doel vandaan. Maar na een mail wisseling met de eigenaar gaat hij binnekort vrolijk door nederland reizen.
  8. Dat had ik eigenlijk ook wel gedacht. Vandaar dat ik het ook nog niet gedaan had. Maar ik zie heel vaak bij de logs van TB's of Coins staan 'grabbed from'. Wat houd dit dan in?
  9. Ik vind het leuk om zoveel mogelijk verschillende Coins in mijn lijstje te hebben staan (tijdens mijn vakantie in schotland ook weer 2 leuke gevonden). Nu weet ik een coin te vinden aleen deze cache heb ik al eens bezocht. Is het nu toegestaan om deze coin uit de al reeds bezochte cache te halen hem te loggen en dan weer terug te leggen of in een andere cache te plaatsen?
  10. Wat is niet lang? Mijn mio doet het minstens 4 uur tevens heb ik een battery pack waarmee ik hem +/- 2 keer op kan laden. Dat is dus al met al 12 uur. Niet dat ik je er van wil weerhouden om een GPS te kopen. Maar omdat je al een gps ontvanger hebt. Kun je het eerst proberen. Om deze reden heb ik ook nog geen gps aangeschaft. Misschien dat dit ooit nog komt. Maar de pda heb ik toch al, en om nu 150 euries neer te tellen voor een gps. Toekomst muziek.
  11. Ik gebruik een mio 168 om te geocachen en dat gaat perfect. De meningen om te cachen met een PDA zijn verdeeld maar daar wil ik nu niet op in gaan, hier zijn al heel veel forum berichten over. Ik gebruik zelf BeelineGPS. lekker recht toe recht aan programma. kost 26 euries Wat betreft het samen chachen. Ik zou je best een keer mee willen nemen, alleen ik woon in het hoge noorden. Dus dat is net even te ver weg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...