Spring naar bijdragen

koeien61

Leden
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door koeien61 geplaatst

  1. Oke dat eens proberen dan. Bedankt voor het meedenken.
  2. Bedankt voor het meedenken maar het probleem heeft zich nu opgelost. Weet niet of het echt daardoor kwam maar ik heb een map verwijderd van de geheugenkaart. Daarna kon ik via kaart-instellingen weer aangeven tot hoeveel meter ik een cache wil zien. Heb die meteen maar op lekker ver gezet, hij stond op 500.
  3. Misschien is mijn probleem toch ietsjes anders. Als ik naar een cache loop zie ik wel andere caches in de buurt als ik er dichtbij ben. Dus dan wel meerdere caches op de kaart. Maar alleen als ik al heel dichtbij ben. En als het dan toch aan de het bestand PQ wil downloaden, waar doe ik dat dan?
  4. Wat bedoel je met 'pocketquery-wpt.gpx? Ik heb hetzelfde probleem met multi's. Is dat iets wat ik moet downloaden en op de gps moet installeren? En heeft het geholpen met jouw multi?
  5. Hallo, Deze Garmin heb ik nog niet zo lang en ben af en toe nog zoekende hoe alles werkt. Het is een Garmin 64s. Als ik naar een cache loop zie ik alleen die cache op de kaart. Als ik dan onderweg een andere zou tegen komen zie ik dat niet. In het begin wel alle caches op de kaart gezien maar blijkbaar heb ik dat verwijderd. Maar weet niet precies hoe en zou het graag weer terug willen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...