Spring naar bijdragen

SteveCube

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door SteveCube geplaatst

  1. Goedemorgen Peetee, Dank u voor de informatie, hier heb ik echt veel aan. Maar is het niet mogelijk om caches naar het apparaat te verzenden? Ik kan in ieder geval nu de waarden wijzigen, deze moest ik ook nog veranderen bij de instellingen.
  2. Ik gebruik de gele GPS60, en ik zie als ik op find druk geocache en als ik daar op druk is het veld leeg. Moet ik elke geocache als waypoint opslaan? En dan je ze dan zien bij de geocache of hoe werkt dit verder? De app op de telefoon werkt makkelijker, maar ik geef het niet op, ha, ha.
  3. Sinds enkele weken bezig met Geocaching, maar met de smartphone is de accu best gauw leeg. Op Marktplaats een Garmin GPS60 aangeschaft die ook geschikt zou moeten zijn voor Geocaching. In het pakketje zat het gps-apparaat, usb-kabel, snelstratgids en een gebruiksaanwijzing. Ben een beetje aan het googlen geweest, en nu blijkt dat ik sowiezo de installatie-cd mis van trip & waypointmanager. Kosten: €40. De aanschaf van deze handheld koste me al 40 euro en met de aanschaf van de software had ik beter een nieuwe kunnen kopen. Ben het apparaat een beetje aan het uitproberen geweest, maar snap nog niet goed hoe ik een geocache kan gebruiken op het apparaat. Je kan op de Geocache website de caches kopiëren naar je gps-apparaat, maar bij mijn computer ziet ik de garmin niet. Of is hier een andere kabel voor nodig dan de usb-kabel, of is het omdat de software mist? Wie heeft een idee, raad, of een oplossing. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...