Spring naar bijdragen

mes

Leden
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door mes geplaatst

 1. mes

  Waymark

  Ik denk wel dat ik het snap, check deze...GC3RCZ4. mijn vraag aan jou was wat is een adventure challenge?
 2. mes

  Waymark

  Sivota bedankt voor je uit gebreide reactie. Maar wat bedoel jij met adventure-challenges? is dat voor mij iets om te verweven in waymarking? Want daarnaast begrijp ik ook niet waarom WM challenge's vroeger wel gewoon werden geplucieerd. Zeker na het lezen van jou uitleg dat Groundspeak een overkoepelende organisatie is waaronder zowel geocaching als waymarking zijn ondergebracht.
 3. mes

  Waymark

  Een virtuele cache vind je in de geocaching app, waymark staat daar helaas niet bij . Vandaar dat een challenge schijnbaar niet mag, je moet voor een challenge de antwoorden kunnen vinden binnen de GC app. Wel jammer, omdat vroeger het wel mocht zoals Stefan laat zien met 2 gc codes. En inderdaad WM groeit, dus hoe kan ik het voor elkaar krijgen dat ook de nederlandse reviewers dat zien???
 4. mes

  Waymark

  Dag stefan. GC3RCZ4 zo had ik het ook bedacht, maar na contact met penelope (reviewer) heb ik begrepen dat WM een aparte app is en je alleen een challenge binnen GC kan maken. wel raar want ze vallen beide onder groundspeak. en mijn intentie is puur meer aandacht voor WM. Nou ja, na de lock down bied ik hem aan en hopen op goedkeuring
 5. mes

  Waymark

  Sinds kort waymarks ontdekt, ook best leuk, ik wilde er een challenge cache aan hangen, maar begrijp nu dat dat niet (meer) mag, het idee heb ik van GC50YKK. Het leeft nog niet erg die waymarks, best jammer, dus het leek mij juist leuk om via een challenge er aandacht aan te schenken. Iemand een idee om er via geocachen toch aandacht aan te besteden via een Mysterie b.v.? Ik hoor graag ideeën of een manier om er toch een challenge van te maken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...