Spring naar bijdragen

Schiertje

Leden
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  SamsungS5
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2014

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Heerhugowaard
 1. Schiertje

  Trackable

  OK hartstikke bedankt voor de heldere uitleg. Ik heb al meerdere trackables gelogd dus snap niet dat ik er nu opeens niet uitkom. Weer wat geleerd. Nogmaals bedankt.
 2. Schiertje

  Trackable

  Nog een keer gekeken en idd staat hij er in. Als ik het nummer wat op de TB staat opzoek kom ik op die jij hebt opgezocht. Nu snap ik alleen niet waarom op deze een heel ander nummer staat. Er hangt ook een ander poppetje aan maar dar kan natuurlijk verwisselt zijn. Maar dat nummer is heel anders. Kan iemand me dat uitleggen?
 3. Schiertje

  Trackable

  Nee dit is hem dus niet. Het is een andere. Sorry het is hem dus wel. Maar ik zie hem echt niet in de inventaris staan van het TB hotel. Op de TB staat een heel ander nummer. Hoe kan dit dan?
 4. Schiertje

  Trackable

  Ok, daar ben ik weer. Ik heb hem gevonden via een zoekfunctie. Op 30 -05 heeft iemand hem geplaatst in het TB hotel. Daarna zegt iemand op 30-05 dat hij er niet in zit. En nu vind ik hem daar in maar staat hij daar dus niet geregistreerd. RaRa hoe kan dit. Geen idee dus wie ik moet mailen.
 5. Schiertje

  Trackable

  Adrike 2 Ik ben dus echt nog een beginner wat dit soort zaken betreft. Waar kan ik die trackable site vinden? Het is trouwens een geomate.jr Had ik ook nog nooit gezien. Barny ik wil degene best een mail sturen maar heb dus ook echt geen idee hoe ik er achter kom wie hem in handen heeft. Marco Domi, bedankt voor je antwoord.
 6. Schiertje

  Trackable

  Hier een beginnersvraagje. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik heb vandaag uit een TB hotel een trackable gehaald. Er zouden er 8 inzitten maar er zaten er slechts 3 in. Het laatste logje is van 27 mei. Degene die ik er uit heb gehaald staat er niet bij. Nu kan het natuurlijk dat degene die hem heeft gedropped nog niet gelogd heeft. Hoelang moet ik wachten. Om hem te kunnen loggen? Ik hoorde van een andere dat je hem anders grabbed en je boze mails krijgt. Deze persoon pakt er nooit meer een om deze reden.
 7. Ok gelukkig! Fijn weekend verder.
 8. Uh. Heb ik iets verkeerd gezegd of gedaan? Ben me in ieder geval van geen kwaad bewust. Ik ben goed geholpen op de chat en reuze blij dat mijn eerste twee mysteries zijn gelukt . En wat corrected is? Geen idee, had ik nog iets moeten doen naderhand? Het komt in ieder geval niet erg aardig op me over dus doe ik iets verkeerd zeg het me gewoon dan snap ik het.
 9. Gelukt!!! Twee mysterie's kunnen oplossen vandaag. Wat ontzettend leuk is dat, als je de cache daadwerkelijk in handen hebt kilometers vanaf het startpunt zal ik maar zeggen. Een prachtig stukje Limburg ontdekt niet zover vanaf onze vakantie woning waar we al 8 keer zijn geweest en dat allemaal door geocaching.
 10. Gelukt. Bedankt iedereen uit de chat. Ga het morgen opnieuw proberen.
 11. Helaas maakt mijn mobiel geen punten in de coordinaten zodat hij er iets heel anders van maakt. Geen mysteries voor mij dus. Helaas
 12. Oh jammer maar bedank voor de moeite. Iemand anders?
 13. Oh m'n laatste vraag net geprobeerd dat moet dus niet. De officiële premiumapp
 14. Ja hij geeft gewoon aan waar ik ben. Als ik normaal naar de cache navigeer zegt hij nu 2.27 km Als ik hem invoer staat er onder gebruik mijn huidige locatie. Moet ik die ook aanklikken?
 15. Noord staat bovenaan en oost er onder.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...