Spring naar bijdragen

cramacnaib

Leden
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door cramacnaib geplaatst

 1. gelukkig heb ik geen verzamelwoede en woon ik niet in een vinexwijk Ik ga voorlopig nog even nadenken en we gaan vervolgens op zoek naar een MOOI plekje in het nabijgelegen bos, waar we dan een mooie cache van gaan maken (en geen TB hotel )
 2. Even een korte schets van de omgeving. Ik wil een cache gaan droppen hier in de woonwijk. Er staan hier een aantal flats achterelkaar en parallel hieraan staan woonhuizen in de straat. Daar tussen is aan de ene kant een voetbalveldje met een elektriciteitshuisje en wat groen eromheen. Aan de andere kant is een begroeid stukje natuur met bomen en struiken en zo. Dit stukje groen grenst aan een parkeerplaats en aan een grasveldje wat gebruikt wordt als hondenuitlaatplaats (bah ) Ik wil heel graag een cache droppen in één van die twee stukjes. Ik twijfel ernstig tussen een gewone (medium) cache of om er een tb-hotel van te maken. Als het een hotel wordt, wil ik er wel een mooi (ondergronds?) hotelletje van maken en niet een gewoon bakje met toevallig tb's erin. maar wat zal ik doen?? HELLUP
 3. cramacnaib

  Die Puzzels :(

  Wij zijn pas begonnen met geocachen en we vinden het erg leuk Ik zou mij graag aan een puzzel willen wagen, maar die hier in de buurt zijn erg moeilijk (de skansen en de slangenkuil) Wie weet er een leuke, niet te moeilijke! starterspuzzel in de buurt van Soest/Zeist?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...