Spring naar bijdragen

jvliere

Leden
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over jvliere

  • Verjaardag 12-10-1964

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin GPS 60csx
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    3 jaar
  • Lengtegraad
    4.75095
  • Breedtegraad
    52.00683

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. En om het allemaal nog wat duidelijker te maken: "meneer van dale"bestaat niet meer: http://www.wisfaq.nl/showfaq3.asp?Id=3765 Helaas zijn er genoeg caches die daar wel vanuit gaan en dat is frustrerend verwarrend als je na een multi van tig kilometer nog meerdere rekenmethodes moet volgen om een ellenlange formule op te lossen. Volgens mij gaat het bij het cachen om het vinden van de cache en niet het testen van de wiskundige of rekenkundige capaciteiten van de cacher.
  2. Hallo, Ik dacht dat ik hier (of ergens anders) wel eens een document gezien wat handig is om tijdens cachen mee te nemen, waarop allerlei informatie staat. Zoals letterwaarden, romeinse cijfers, ed. Heeft iemand nog zoiets of weet iemand waar ik zoiets kan downloaden? groeten, Jaap
  3. Waarom ga je er nu al een aantal keren vanuit dat het vanuit de letterlijk of figuurlijk luie positie zal zijn om mijn doel te bereiken? Ik heb al zo'n 25 jaar ervaring in automatisering en dat ook in letterlijk en figuurlijke zin. Vanuit dat oogpunt vind ik het onzin om handmatige acties uit te moeten voeren op gegevens die al beschikbaar zijn. Het gaat mij niet zozeer om het gemak van het syncen als wel om de gegevens een op een over te halen, zonder dat ik daar nog iets handmatigs aan hoef te doen. Gelukkig heb ik van andere gebruikers wel een antwoord op mijn vraag gekregen, zonder allerlei opvoedkundige of betweterige opmerkingen. Misschien is dit redeljik off-topic, maar ik moest het toch ff kwijt. Resumerend zijn er dus mensen die er inderdaad wel energie in willen steken om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen beschikken over de data van cacheplaatsen, zoals zij dat willen. Er is dus de Duitse oplossing: http://www.gilbert-leipzig.de/download/index.html of de nederlandse http://www.geocaching.nl/maps/GetLocfile.php In beide gevallen is het programma GSAK heel handig en is hier te downloaden. Met deze laatste tool kan je via de exportfunctie een POI-bestand aanmaken, wat naar de PPC geupload kan worden.
  4. Met behulp van het programma POIEDIT en de site www.poihandler.com is het mogelijk om alle cacheplaatsen van Nederland te synchroniseren op de PDA, zodat je in TomTom al die lokaties als Nuttige Plaatsen (NP's) beschikbaar heb. Echter gaan deze cacheplaatsen op de genoemde site niet verder dan GCG..., dus de nieuwe caches staan er niet in. Weet iemand of er iets fout zit? Dat het niet meer onderhouden wordt ofzo. Of weet iemand een andere manier op alle Caches als NP's in TomTom te krijgen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...