Spring naar bijdragen

Jetske19

Leden
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Jetske19 geplaatst

  1. Sorry voor de late reactie. Niet met Sygic maar met Route66. Het werkte echt perfect! De app was tijdelijk gratis en nu moet ik 20 euro betalen om Europa te kunnen gebruiken. Ik denk er nog even over maar neig sterk naar die 20 euro betalen want vind het sowieso wel een fijne app voor navigatie in de auto!
  2. Jeeej, toch nog net op de valreep een manier gevonden!!! Heb KML/KMZ Waypoint Reader geinstalleerd en ik had de pocket queries GPX bestanden al omgezet naar KML. Deze bestanden opslaan op de telefoon en laden in de app en dan kan ik de locaties openen in elke navigatie!
  3. Bedankt voor de reacties! Voor nu heb ik een oplossing door tijdelijk een Mio navigatie te kunnen gebruiken. Als ik weer thuis ben zal ik alles eens wat rustiger bekijken en testen. (ik had ook een iphone die net voor de vakantie kapot ging en heb nu dus een S4, dus ook weer wennen.. Maar ben er wel achter dat ik met de S4 veeeeeeel meer mogelijkheden heb!).
  4. Ja dat is handiger denk ik. Heb nu een Mio Spirit te leen en kan daar volgens mij de KML bestanden op zetten, dus pocket queries converteren naar KML en dan importeren. Dat zou moeten werken.
  5. Hallo! Welke turn by turn navigatie kan ik het beste gebruiken icm met de Geocaching app? Ik heb een Samsung Galaxy S4. Ik ga naar Spanje, we hebben een huurauto en we willen wat caches gaan zoeken. Om in de buurt van de cache te komen (de rest doe ik met mijn Garmin Dakota 10), wil ik een turn by turn navigatie app gebruiken. Aangezien ik ook de auto moet besturen is dit de veiligste oplossing. Welke raden jullie aan? Ik ben in elk geval op zoek naar een die offline kaarten heeft, waarbij de coordinaten makkelijk in het juiste format in te voeren zijn en die makkelijk in gebruik is (ben nogal een android noob...) Liefst ook gratis of heel goedkoop..... Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...