Spring naar bijdragen

Ome_Jan

Leden
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Ome_Jan geplaatst

 1. Bedankt voor de snelle reacties, ik heb de appjes geinstalleerd en zal ze beide een poos aan laten staan, met een hint erbij moet het zeker gaan lukken!
 2. Ik ben bezig met mijn 2e cache en is bijna gereed. De locatie is midden in een bos op een plek met historische waarde. Nu heb ik (door de bomen?) moeite met het bepalen van het exacte coordinaat. Ik gebruik c:geo op mijn Android telefoon en Google maps maar heb iedere keer wel bijna 30 meter verschil. Wie weet hoe ik dit exacter kan bepalen?
 3. Bedankt voor de reacties ik heb was tb's meegenomen die als doel 'travel the world' hebben en die reizen inmiddels al 9660 km verderop :-) Een eventje organiseren zal ik me eens in verdiepen.
 4. Volgend jaar hoop ik zowel naar Zuid-Afrika als naar Canada af te reizen. Nu wil ik daar natuurlijk enkele caches zoeken en het is natuurlijk leuk om TB's & coins vanuit NL mee te nemen en op die manier ver te kunnen laten reizen. Nu las ik ergens dat het dmv een event-cache mogelijk is om verschillende TB's & coins te verzamelen en ze zo mee te nemen naar een van die landen. Moet ik hiervoor speciaal een event-cache maken of kan ik mijn bestaande cache gewoon daarvoor gebruiken? En zo ja, op welke manier? Hoe kunnen de TB's en coins dan in de cache blijven liggen totdat ik ze tzt meeneem? Graag jullie mening/ervaring
 5. Volgend jaar hoop ik zowel naar Zuid-Afrika als naar Canada af te reizen. Nu wil ik daar natuurlijk enkele caches zoeken en het is natuurlijk leuk om TB's & coins vanuit NL mee te nemen en op die manier ver te kunnen laten reizen. Nu las ik ergens dat het dmv een event-cache mogelijk is om verschillende TB's & coins te verzamelen en ze zo mee te nemen naar een van die landen. Moet ik hiervoor speciaal een event-cache maken of kan ik mijn bestaande cache gewoon daarvoor gebruiken? En zo ja, op welke manier? Hoe kunnen de TB's en coins dan in de cache blijven liggen totdat ik ze tzt meeneem? Graag jullie mening/ervaring
×
×
 • Nieuwe aanmaken...