Spring naar bijdragen

Drunor

Leden
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Drunor geplaatst

  1. Dank je wel! Ik ga daar zeker eens even in lezen. Nog één vraagje. Ik krijg nu het vlaggetje waar ik heen moet, maar kan ik die coördinaten ook opslaan en later bezoeken? Ik vind nu wel het vlaggetje, maar naar de waypoint navigeren kan ik niet vinden. Wederom mijn dank. Drunor.
  2. StefanD. Dank voor jouw antwoord. Het heeft de oplossing gebracht. Ik ben dus vrolijk vergeten de punt te zetten tussen mm en mmm. Nu werkt het als een zonnetje. En ik ben gek op puzzels. Ik wil wel de insteek doorhebben en dan vind ik al dat rekenwerk echt geinig om te doen. Ik kan alleen de insteek maar zelden vinden.
  3. Hi, ik ben sinds februari bezig met cachen en heb het prima naar mijn zin. Ik leer steeds meer bij. Nu is het zo dat ik een Samsung Galaxy S4 gebruik en Groundspeak als Geocaching programma. Ik kan ook C:geo gebruiken. Ik ben er achter gekomen hoe ik een waypoint zou moeten toevoegen in Groundspeak, maar op de een of andere wijze will het apparaat de nieuwe coördinaat niet toevoegen als ik op ADD heb gedrukt. Ik druk op ADD nadat ik alle gegevens heb ingetikt. Is dit een Android probleem of doe ik nog steeds iets fout? Als voorbeeld een puzzel op een rij gezet wat ik heb gedaan: - Quest geopend - Navigeren gekozen - Menuknop ingetikt en waypoint gekozen - Waypointnaam ingevoerd (is dat nodig?) - Coördinaten N en O ingevoerd - Op + voeg toe gedrukt. Er gebeurt daarna niets. Geen waypoint te vinden. Kan iemand mij helpen hiermee? NB, ook op zoek naar een leraar puzzelen. Jeumig wat is dat allemaal lastig zeg! Vast bedankt voor jullie hulp en uitleg. Drunor
×
×
  • Nieuwe aanmaken...