Spring naar bijdragen

PonckeP

Leden
  • Aantal bijdragen

    36
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door PonckeP geplaatst

  1. PonckeP

    Statistieken

    Yep, nog geen antwoord en de ander is een Italiaan. Behoort niet tot mijn talen knobbel. en ja je ziet het verschil gewoon op gc.com. Kijk op het profiel van Oldie1946. Wat is project geocaching?
  2. PonckeP

    Statistieken

    Hallo Allen, Bij sommige collega cachers zie ik veel uitgebreidere en kleurrijkere statistieken. Best wel interessant. Hebben jullie een idee hoe ik daar aan kan komen? Alvast dank. PonckeP
  3. Mijn voornaamste gemis op de E20 is dat ik hem terug heb moeten sturen naar leverancier net op het moment dat ik richting Yper en de daarbij behorende event & caches zou gaan. Ik zit dus zonder. Dus om dat gemis een beetje goed te maken wat rond gekeken in de voor mij nog steeds nieuwe wereld die geocaching heet.
  4. Ok, ik moet het zien dat hij daar de capaciteit toe heeft om er 250.000 op te slaan.
  5. Het is van de website van Waypoints in Moordrecht
  6. Dit staat erbij de beschrijving. Hoe moet ik dat dan interpreteren? http://www.gps.nl/wandelnavigatie/garmin_gpsmap_64serie.html.
  7. Nu mijn etrex 20 retour leverancier is ben ik wat naar andere GPS mogelijkheden aan het kijken en stuitte daarbij op de 64 serie. Daar worden 250.000 caches standaard bij geleverd. Dat lijkt mij heel mooi, tenzij deze caches zich in gebieden bevinden waar ik niet dagelijks kom. Weten jullie meer?
  8. De realiteit heeft het probleem achterhaald. De Etrex20 is gecrashed en inmiddels terug bij de leverancier. Dat wordt dus ff afkicken.
  9. Ze staan op garmins interne geheugen. Sd kaartje is leeg.
  10. Nee, het probleem blijft zich voordoen. Nog steeds melding: Geen Geocaches gevonden, ga naar garmin.com/geocache en download geocaches. Als ik dat dan doe, dan geeft hij aan dat het succesvol is gebeurd of als ik betreffende al eerder erop heb gezet dan bevestigt die dat met de vraag of hij hem moet overschrijven. Er zitten dus caches op mijn Etrex20, maar de vraag blijft hoe ik erbij kom. Grtz, PonckeP
  11. Dank Peetee, Ik ga het proberen of het probleem daar zit. Grtz, PonckeP
  12. Hallo Allen, Heb recentelijk met jullie hulp al mijn Caches van mijn Etrex20 kunnen verwijderen. Ik had ook een melding gekregen dat ik de limiet had overschreden. Nu heb ik er weer een beperkt aan Caches opgezet (150) Vanochtend wilde ik wat Caches in de buurt doen, maar toen ik de GPS aan zette meldde hij dat er geen caches opstonden...... ggrrommmggrromm... ik terug naar huis de GPS aan de computer gehangen en een test Cache er op proberen te zetten, maar die melde dat hij er al opstond....?! Wat doe ik fout, wat zie ik over het hoofd ? Graag jullie hulp. Alvast dank, PonckeP
×
×
  • Nieuwe aanmaken...