Spring naar bijdragen

mookje

Leden
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door mookje geplaatst

 1. mookje

  Instellingen Kaart Website

  Ik heb thuis én op het werk vanuit .com en vanuit .nl ingelogd. Op het werk is het nu ineens hetzelfde als thuis, op 1x na vandaag, toen kwam ik zomaar toch weer ingezoomed op mijn thuislocatie ipv dat ik heel NL zie. Nouja ik zie NL niet, ik zie alleen maar gele, blauwe en groene blokjes Ach ja het maakt ook niet uit, voor nu is thuislocatie handig omdat ik beginner ben en nog niet alles rondom mijn woonplaats heb gedaan. Maar daarna ga ik verder weg dus dan hoef ik niet meer een ingezoomde kaart te krijgen.
 2. mookje

  Instellingen Kaart Website

  Dan heb ik dus op mijn werk een andere instelling dan thuis. Maar ik weet niet welke instelling dat is, heb alles al nagekeken maar kan het niet vinden.
 3. mookje

  Instellingen Kaart Website

  Als ik vanuit geocaching.nl de kaart laad, dan krijg ik een kaart van NL en kan ik inzoomen naar de locatie die ik zoek. Ik heb ook een keer op mijn werk op geocaching gekeken, en als ik daar de kaart laad dan kom ik automatisch in mijn eigen regio terecht, dus al ingezoomd. Ik weet niet of ik op mijn werk .nl of .com heb, maar is het mogelijk dat ik thuis ook die instellingen aanpas?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...