Spring naar bijdragen

Eleni

Leden
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Eleni geplaatst

  1. Eleni

    Reportage Geocaching

    Dat zou erg leuk zijn! Gaan jullie toevallig in de komende 2 a 3 weken eens op stap? Dan zou ik graag eens meegaan.
  2. Eleni

    Reportage Geocaching

    Helaas geen reactie meer van degene met wie ik mee mocht lopen. Is er iemand die het leuk vindt als ik een keertje mee ga voor een verhaal voor een schoolopdracht?
  3. Eleni

    Reportage Geocaching

    Bedankt voor de reacties allemaal. Ik heb inmiddels iemand gevonden die wel enthousiast is en met wie ik op pad mag en een mooi verhaal van mag maken.
  4. Eleni

    Reportage Geocaching

    Dat is ook de reden dat ik graag met iemand op pad wil met ervaring in plaats van dat ik zelf (zonder ervaring) op pad ga. Dan kan dat verkeerde beeld in ieder geval niet ontstaan.
  5. Eleni

    Reportage Geocaching

    Hoi Barry, Om welke reden is het niet leuk als dit spelletje nog populairder wordt dan het al is? Ik wil met deze reportage er niet voor zorgen dat het 'verruineerd' wordt. Ik wil laten zien met welk enthousiasme dit gespeeld wordt. En ik hoop dat iemand me daarbij wil helpen. Groet, Eleni
  6. Eleni

    Reportage Geocaching

    Goedemorgen, Een tijdje terug las ik over geocaching en ik vond het meteen interessant. Voor mijn afstuderen (tijdschriftjournalistiek) zou ik er graag een reportage over willen maken. Ik zou graag met iemand (het liefst met een gezin met kinderen) mee willen lopen bij een geocache om er een tijdschriftartikel met foto's over te maken. In eerste instantie wordt het artikel niet gepubliceerd (alleen gelezen door mijn beoordelaars), maar mocht er interesse voor zijn, kan ik altijd proberen het artikel gepubliceerd te krijgen. Is er iemand die dat leuk lijkt? Het liefst omgeving Rotterdam, maar ik vind het ook niet erg er iets verder voor te moeten reizen. Ik hoop dat iemand me kan helpen! Groet, Eleni
×
×
  • Nieuwe aanmaken...