Spring naar bijdragen

Team Creama

Leden
  • Aantal bijdragen

    83
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Team Creama

  1. Kan je alleen als betaald lid een PQ aanmaken? Ik ben lid geweest, maar heb toen alleen een paar keer een PQ gemaakt. Verder vond ik het weinig toevoegen.

    Nu gaan we op vakantie naar een Wifi-loos gebied, dus zou een PQ wel erg handig zijn. Maar om nu voor één keertje weer lid te worden.....

    Dus, wie heeft er tips?

  2. Ik denk dat ik het anders doe. Ik print de lijst met waypoints uit. Heb bij iedere waypoint een vraag, dus aan het eind kan er gerekend worden. Op C:Geo kan je waypoints invoeren en gaan naar.... Wel wat type werk voor de jongens, maar dat vinden ze toch leuk?? :thumbup: (ik zie ze tenminste altijd op dat scherm in de weer....)

  3. Ik wil een feestje organiseren en een soort multi maken in de buurt. Heb zelf een etrex 30 die gebruikt kan worden. Ik verwacht dat de meeste gasten wel een android telefoon hebben. Het zijn jonge gasten dus de meesten hebben prepaid, en kunnen dus alleen met Wifi online. Is er een app waarop je simpel waypoints in kan voeren en dat hij je dan de weg wijst? Maar waarvoor je dus geen verbinding met Wifi hoeft te hebben?

  4. Multi-tradi-mystery

     

    Wij houden wel van een mooie wandeling langs mooie plekjes in de natuur. Mijn idee is (maar misschien heb ik dat totaal mis!!) dat je bij ons in de buurt dan toch op de multi uitkomt. En dan het liefste een mooie doos, die kokertjes vind ik toch een beetje een kater. Maar naar mijn idee zijn de multi's vaak ook groter van formaat, en zie je bij de tradi's meer kokertjes.

    Wij begonnen met cachen in het Sauerland, en daar lagen de tradi's verder weg uit de bewoonde wereld, en kwam je dus ook via een enkele tradi op hele mooi plekjes.

    We hebben tnt. een paar mistery's opgelost, maar hebben die locaties nog steeds niet bezocht..... de meeste mistery's zijn te moeilijk voor ons....

     

    Ik heb even gekeken, en tot mijn verrassing hebben we veel minder multi's (10) gedaan dan tradi's (26)

  5. Bedankt. Ik denk dat aardrijkskundig gekozen is door de juf, omdat ze anders zoveel huisdieren spreekbeurten langs ziet komen. Mijn zoon zit in groep 8.

    Ik verwacht ook wel dat de juf het wel interessant zal vinden, omdat het geen standaard onderwerp is, en het ook zeker aardrijkskundige raakvlakken heeft. Hij moet het maar even overleggen, en uiteindelijk het accent niet teveel op de details van het spel leggen.

     

    Als iemand nog leuke aanvullingen heeft dan horen we het graag.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...