Spring naar bijdragen

Josteef

Leden
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin GPSmap 62s
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    maart 2013
  1. Ja maar = nee

  2. Gaat men zo met beginnende geocachers om? Hopelijk is niet iedereen zo. En geen lange tenen, maar de manier van iets overbrengen schort er behoorlijk aan. Communicatieve eigenschappen zijn niet de beste eigenschappen denk ik. In ieder geval ga ik mijn best doen om de andere geocachers naar bijzondere of mooie locaties te brengen. Even OT Het feit dat Barny ook kennelijk je Geocaching nickname is en ik het een en ander van je gezien heb op GC.com zegt mij al genoeg. Have a nice life.
  3. Wordt een leuke uitdaging... Maar nogmaals bedankt voor de uitleg van alles. (aan allen)
  4. Beetje jammer deze reactie en zeker niet netjes. Een beetje hooghartig zelfs. Je weet niet met wat voor persoon je te maken hebt. Je kent me niet. Alleen omdat ik nog zo weinig heb, wil niet zeggen dat ik geen ruimdenkend vermogen heb. Stel nou dat ik wel leuke, mooie en goede locaties weet?
  5. Kijk hier heb ik wat aan Birdie.NL. Ik vond het al raar dat je een GC code op de sticker of de cache zelf kon invullen voor je hem aanmeld via het formulier etc. Dus lokatie zoeken, voldoen aan alle eisen etc. (dat was me wel duidelijk) thuis het formulier invullen en de GC code krijgen. Hierna de code op de stikker schrijven en dan kan je hem plaatsen en uiteindelijk de rest zoals je beschreef. Bedankt voor je reactie. Ik heb trouwens in Oostenrijk leuke ervaringen opgedaan. Wat daar wel opvalt dat vele caches wel bij bruggen zitten. Niet van hoofdwegen of zo, maar echt in dorpjes en natuur-, wandel- en fietsgebieden.
  6. Ik ga dus ook caches maken. Echter ik kom er even niet uit hoe dat nu zit met de GC code die ik op de cache stikker moet zetten. Hoe kom ik aan de GC code? Een cache naam verzinnen snap ik wel, maar dat van die code niet. Ik maak dus een cache. Ik zoek een leuke goede lokatie. Ik check de GPS code voor juiste lokatie. Ik ga naar huis en vul het formulier in. En dan? Krijg ik dan de GC-code die ik op de stikker kan zetten en kan ik dan de cache daadwerkelijk plaatsen? Ik hoop dat iemand mij even verder op weg kan helpen, want het lijkt me heel leuk om zelf een cache te plaatsen en bij te houden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...