Spring naar bijdragen

HammondSX

Leden
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal
  1. HammondSX

    Oziexplorer Android

    Het probleem is door onervarenheid veroorzaakt en opgelost. Zodra je een kaart opent buiten het gebied bent, met gps af, komt op het scherm die kaart. Zodra gps aangaat, wordt de kaart waar je bent geladen, maar die zat er niet in, dus werd het scherm blanko.
  2. HammondSX

    Oziexplorer Android

    Bovenstaande beschrijving van het probleem is fout, maar ik kan het niet corrigeren. Op beide Android apparaten (tablet en smartphone), gaat mijn kaart van het scherm af, zodra ik GPS-fysiek aanzet. Ik heb de kaarten in ozf4 formaat aangemaakt vanaf kadaster tiff-files via oziexplorer importeer drg-files en converteer naar map-files en via ozf-image utilitie (v3.19) omgezet naar ozf4-files. Neem ik echter de kaarten aangemaakt door Axel?, dan gaat het goed. Ik heb geen kennis van zaken om het op te lossen, dus heeft iemand een werkbeschrijving, vind ik het fijn om het verder te proberen de kadasterfiles goed omgezet te krijgen, anders blijf ik de Axel-versie? gebruiken, die is uitstekend.
  3. Op de Samsung smartphone(android) S4 heb ik de kaarten met extensies 01naam.ozf4 en 01naam_ozf.map etc. in gebruik. Echter,het programma valt steeds weg, bij het verschuiven van de map op het scherm(gps=off). De kaarten heb ik overgezet van kadaster formaat tiff/tfw naar bovenstaande extensies. Heeft iemand een suggestie of moet ik wachten op een update van het programma? Opmerking. Op de Samsung Tablet GT5100-P1(android), gaat het programma niet fout met dezelfde bestanden. Misschien heeft iemand een suggestie, bij voorbaat dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...