Spring naar bijdragen

Hilversum2013

Leden
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal
  1. Beste cachers, Dank voor jullie reacties. Ik begrijp de bedenkingen die jullie bij mijn oproep hebben, dus laat ik in het kort wat meer uitleggen over onze bedoelingen. Wij maken het programma Melk & Honing, dat zich vooral richt op de onderwerpen 'duurzaamheid' en 'natuur'. Onze hoofdpersonen zijn vaak dan ook mensen die een passie hebben waarmee ze hun steentje willen bijdragen aan een betere wereld of mensen die anderen bewust willen maken van het moois wat de natuur 'ons' te bieden heeft. Dat is ook de reden waarom het ons leuk lijkt om aandacht te besteden aan geocaching. Wij hebben het zelf een enkele keer gedaan en kwamen toen op dit idee, omdat je bij geocaching plekken 'ontdekt' of tegenkomt waar je anders nooit terecht zou zijn gekomen. Zo wordt je je dus bewuster van je omgeving en ga je met andere ogen naar dingen kijken. Ons doel is dus niet om in het vaarwater van geocachers te komen, of om het aan de grote klok te hangen. In een item, dat bij ons programma 6 minuten duurt, willen we juist volledig in de sfeer van het cachen blijven, zonder plekken of aanwijzingen (laat staan de cache zelf) te onthullen. Wij zien het als een wandeling/speurtocht waarin een bevlogen geocacher met onze presentator op pad gaat om over zijn passie, namelijk geocaching, te praten. De cache die we daarbij zullen zoeken zal meer als leidraad bedoeld zijn dan als het toonaangevende in het item. Het zal meer ter uitleg dienen over hoe het fenomeen in z'n werk gaat. Ik hoop dat jullie begrijpen dat we dus niet jullie prachtige hobby willen verpesten. We zoeken gewoon een lastige cache waardoor we niet in no-time klaar zijn maar genoeg tijd hebben voor een mooi gesprek, het liefst in een mooie omgeving. En: voor meer vragen, mail me gewoon! (andries.lamain@skyhightv.nl) Groet, Andries Lamain
  2. Beste geocachers, Wij hebben inmiddels een enthousiaste geocacher gevonden maar zijn alleen nog op zoek naar een medium-lastige cache. In ons item gaan we de cache zoeken en het is de bedoeling dat dit de nodige moeite kost. Kan iemand ons daaraan helpen? Je komt zelf niet in beeld! Reacties graag op andries.lamain@skyhightv.nl.
  3. Hallo Geocachers van Nederland! Voor ons TV-programma Melk en Honing, waarin we veel aandacht besteden aan duurzaamheid en mensen met een passie voor de natuur, zijn we op zoek naar een enthousiaste geocacher die met ons in de omgeving Hilversum een cache wil zoeken. Bent of kent u iemand die zich hiervoor geroepen voelt, neem dan contact op met andries.lamain(aap)skyhightv.nl.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...