Spring naar bijdragen

flatcoat

Leden
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door flatcoat geplaatst

  1. flatcoat

    VERMIST TB Billy

    Hallo, Ik ben op zoek naar Team Bunbury Ede Zij hebben onze travelbug TB Billy nu een maand in hun bezit. En gezien de reis die hij nog moet maken willen wij graag dat hij verder gaat.. Misschien dat hij al lang verder is gegaan maar dat het loggen niet goed is gegaan? Ik heb ze al een paar keer gemaild maar tot op heden nog geen reactie?? Kan iemand anders ze misschien even inlichten hierover? Wat kan ik nog meer doen om Billy weer op de rails te krijgen ? Groetjes Team Flatcoat (leoenmir@kabelfoon.nl)
  2. Hallo, Wij hebben in de vakantie in Belgie 3 caches gevonden, en die heb ik bij thuiskomst gelogd. Het gaat om GCGBWA+ GC8342+GCJ3RV Ze zijn ook netjes bij mijn "founds" aantal opgeteld dus dat is goed gegaan. Moet ik verder nog iets speciaal doen bij loggen een buitenlands cache ? Groetjes Mirjam (Team Flatcoat)
  3. flatcoat

    Cache van SBB

    oke bedankt dan weet ik dat. groetjes flatcoat(mirjam) Alleen in het logboekje. Niet on-line. Nico. <{POST_SNAPBACK}>
  4. flatcoat

    Cache van SBB

    Als ik ga kijken naar de cache van GPS Austerlitzkom ik gelijk op hun site. Kun je de Caches van staatsbosbeheer niet loggen als je die gevonden hebt ? groetjes Flatcoat (mirjam)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...