Spring naar bijdragen

Slepperini

Leden
 • Aantal bijdragen

  34
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Slepperini geplaatst

 1. Slepperini

  Cache Dubbel Gelogd.

  Ik lees een boek eerlijk gezegd altijd maar 1x of het nu mooi was of minder. Ik heb nog zoveel boeken die ik wil lezen dat ik het jammer vindt om een boek 2x te lezen. Zo is het ook met cachen bij mij. Ik kom hooguit nog een keer terug om een TB te droppen. Maar van elke seizoen een foto plaatsen is inderdaad wel leuk voor de CO. Ik probeer ook af en toe wel een foto te plaatsen. Vooral bij de multi's. En een verhaaltje als log doe ik ook altijd. Voor een CO lijkt het me niet leuk om alleen maar TFTC te lezen. Misschien moet ik zelf maar eens een leuke cache gaan bedenken. (als ik mijn 100e heb gevonden)
 2. Slepperini

  Cache Dubbel Gelogd.

  Ik was dus een beginner die hem per ongeluk 2 x had gelogd. Ik wil graag zelf een goed beeld hebben van mijn totaal aantal gevonden caches en indedaad voor een CO is het ook leuker om te zien hoeveel cachers er komen en dat er niet 10x dezelfde persoon logt. Als ik een TB drop doe ik dat via write note en dus niet via een nieuwe log. Maar goed, het is dus mogelijk en na jullie reakties begrijp ik nu waarom het mogelijk is al vind ik het toch nog steeds raar om hem dubbel te loggen. Die behoefte heb ik niet. Maar goed iedereen kan daar natuurlijk anders over denken.
 3. Slepperini

  Cache Dubbel Gelogd.

  Ik heb wel een vraag. Waarom vind je dat raar? Omdat je zo wel 10x een cache kunt loggen en je gevonden aantal zo weer opkrikt. Natuurlijk doe je dat niet, maar in praktijk kan et dus wel.Je kunt dan ook weer vaker een favorite toekennen aan een cache. Ik vind het gewoon raar. (kan toch?) Als ik een cache eenmaal heb gevonden ga ik hem niet nog een keer zoeken.
 4. Ik had begin maart een cache gedaan en die toen via de pc gelogd. Nu was ik vandaag met de iphone app geocaching aan het kijken en heb toen nogmaals dezelfde cache gelogd. Ik wist niet dat dan kon dubbel loggen. Ik heb uiteraard deze dubbele log weer weggehaadl, maar wel raar dat dat kan!!! Dit had ik eigenlijk niet verwacht!
 5. Hartelijk bedankt voor jullie tips! Wij gaan inderdaad met de kinderen lopen. 5km lukt ook nog wel, maar we moeten ook nog een visite afleggen en daardoor hebben we niet de hele dag tijd en dien we liever een wat kortere. Onze ervaring is dat je over een 5kmcache toch al snel 2 uur doet. Ik heb alle tips in mijn cache boekje geschreven. Bedankt!
 6. Wij gaan binnenkort met onze kids naar Groningen en willen daar ook wat caches gaan doen. We cachen het liefst in de natuur, maar ook leuke stadscaches doen we graag. Wie heeft er tips. Er zijn er zoveel dat we door de bomen het bos niet meer zien. Korte multi,s niet langer dan 3 km vinden we ook leuk!
 7. Ik ben inderdaad aan het zoeken naar favorites en allemaal logs aan het lezen. Voor kinderen vinden we caches met metalen plaatjes ergens op gemaakt met ene letter ook erg leuk. Die zoeken we nu. We hebben hier in de buurt best veel caches, maar veel in voortuinen en dat vinden we helemaal niets!
 8. Deze hebben we gedaan en hij was erg leuk. Thanx Nog meer tips zijn welkom :-) Het hulsbeek 2 heidevelden was ook erg leuk! Misschien dit weekend Groot Brunink doen?
 9. Bedankt gluppie. Deze staat ook genoteerd.
 10. Het is gelukt ik ben Premium. Ik ben nu pm maar ik kan de pm caches niet lezen. ik krijg dan een melding dat ik eerst pm lid moet worden terwijl rechtsbovenaan pm member staat. Of moet ik even geduld hebben????
 11. Bedankt Krijgertjes. Ik heb ze allemaal genoteerd. Ze lijken me leuk! Het leukst voor de kids is op het eind een doosje met wat goodies erin of travelbugs zodat we kunnen ruilen. Premium lid worden wil nog niet lukken. Elke keer als ik 1 jaar aanklik loopt hij vast.
 12. Gluppie bedankt voor je antwoord. We zijn nog geen premiumlid maar overwegen dit wel. We hebben gisteren een GPS gekocht (garmin etrex 20) en als ke premium lid bent kunt je toch wat meer info in je gps laden volgens mij.
 13. Wij willen as zondag een multicache gaan doen met 4 kinderen in Twente. Wie heeft er voor ons een leuke tip. Hij moet niet te moeijlijk zijn want we zijn nog niet zo ervaren. Groetjes Sandra
×
×
 • Nieuwe aanmaken...