Spring naar bijdragen

Team FSDA

Leden
  • Aantal bijdragen

    29
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Team FSDA geplaatst

  1. maar wie wil nu zn muntje of TB weggeven ?? ..aanvullende vraag; als ik hem verkeerd hebt aangevinkt, kan ik dat nog wijzigen?
  2. vraagje; bij het activeren van een nieuwe munt of TB krijg je onder andere de vraag; Is te verzamelen: Ja Nee Wat is de achterliggende gedachte van de vraag en wat doe ik er mee?
  3. .. ik ben ook blij met jullie antwoorden, bedankt!! groetjes, Frank
  4. Hallo, is er een manier -zoekfunctie?- om een Team naam (terug) te vinden op Geocaching zodat ik met hen contact kan opnemen.. ??
  5. Team FSDA

    Inmeten Waypoints?

    bedankt mensen, voor de tips. Draadje gesloten
  6. Team FSDA

    Inmeten Waypoints?

    ik lees verschillende ideeën hierover. De een zegt, 1 keer GPS neerleggen, 5 min wachten en dan heb je het wel en de ander zegt weer diverse malen opnieuw en daarvan het gemiddelde pakken. Welke manier kan ik het beste hanteren? Hoeveel meter 'speling' is acceptabel? Wat het gemiddelde betreft, ik meet bijvoorbeeld 6 maal een waypoint, tel dat samen op en deel dat getal weer door zessen en dan heb je een betrouwbare(dere) uitkomst?? Kan trouwens iedere GPS een gemiddelde bepaling geven? (ik bezit de Garmin Dakota 20) Nog een eXtra vraag; ik lees over 'middelen', Is dat op een positie een tijd stil gaan staan en je gps laten 'rusten' en her-bepalen?? En.. mijn gps heeft de WAAS functie. Is het verstandig in de WAAS stand in te meten of juist niet?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...