Spring naar bijdragen

marcobaantjer

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door marcobaantjer geplaatst

  1. Beste Antarctica, ben al blij dat iemand begrijpt wat ik eigenlijk nodig heb. Kopen kan je altijd, maar ik wil miskopen zoveel mogelijk vermijden. Ikzelf woon in Belgie op zo’n 10 km van het Zeeuws Vlaamse Hulst. Gebruiken geocachers de modellen Garmin DAKOTA 20 (recent) en de verouderde Garmin Etrex Venture HC, Garmin Legend HCX ? (De 2 laatste zijn 2dehands te koop aangeboden)
  2. Allen bedankt voor jullie vlugge reactie. Het grote probleem is echter het terugvinden van een modelvliegtuig in een maisveld. Als je de gps coördinaten ingeeft in de gps, dan gaat deze zoeken naar straten. De gevonden straten liggen soms veel verder verwijderd dan de vlieger. Ik dacht dat mijn vliegtuig door middel van een gps met geocaching zou kunnen fungeren als een peilzender en door de aanwijzing van het compas me naar mijn toestel zou navigeren. Dit zou natuurlijk voor mij DE oplossing zijn.
  3. Beste, Ben een totale leek met geocaching, maar wil dit voor een specifieke toepassing gebruiken. Door middel van een gps tracker ( die ik plaats in een modelbouwvliegtuig), krijg ik coördinaten doorgestuurd. Deze coördinaten zou ik willen invoeren (indien mogelijk) in een gps met geocaching en dan deze gps willen gebruiken om het verloren vliegtuig op te sporen (bv in een maisveld of in de bossen) Kan ik voor deze doelstelling geocaching gebruiken en welk toestel kan U me dan aanbevelen. Met dank Marco
×
×
  • Nieuwe aanmaken...