Spring naar bijdragen

joshua66

Leden
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door joshua66 geplaatst

 1. Wie kan mij helpen hoe ik de reviewer een bericht kan sturen om nieuwe coördinaten door te geven, die te ver af liggen van de foutieve coördinaten?
 2. Ik heb al een manier gevonden en daarna jouw bovengenoemde manier toegepast. Dank je.
 3. Ik bedoel gewoon een image van mijn eigen computer
 4. Maar dat is toch via html en een url?
 5. Is het ook mogelijk om een afbeelding van je eigen computer in je cache beschrijving te zetten?
 6. Ik heb nu nog een blackberry torch en daar gaat deze app volgens mij niet op.
 7. Nee dat heb ik gedaan, want hij haalt de caches ook als premium op!
 8. Dit lag zeker niet aan mij. Teveel mysteries in de buurt. En de Reviewer had het goed gekeurd.
 9. Is er ook een manier om te meten hoever caches van elkaar afliggen?
 10. Ik gebruik op dit moment de trial versie van Cachesense. Ik vind het op zich geen slechte app. Er is wel een punt wat mij erg tegenstaat is dat ik niet alles caches zie in delijst. terwijl thuis op de computer deze wel zie. Dat zijn vooral caches die alleen voor Premium-leden zijn. Maar dat ben ik. Jammer, want zo loop ik er nog wel eens wat mis. Wie werkt hier ook mee en heeft er ook last van? ik hoor het graag.
 11. Dank voor al dat opbeurende commentaar. Positief of niet positief bedoeld, maar als een reviewer zelf slechts 9 caches heeft gevonden dan vraag ik mij zelf ook wel af of hij dit wel kan. Mijn vraag is nu hoe kan ik in ieder geval zien welke er openbaar in de buurt liggen?
 12. Ik wilde mijn eerste cache plaasten, maar deze werd afgekeurd omdat hij te dicht bij andere caches of waypoints zou liggen. (161 m) Nou ken ik wel caches die veel dichter bij elkaar liggen. Maar hoe kan ik bepalen of hij ver genoeg weg ligt. Dit is wel jammer, omdat mijn cache al op de plaats ligt. Wie kan mij helpen?
 13. Hallo, Ik ben nieuw hier. Ik heb een smartphone met gps, maa rmijn vraag is kan ik ook hier mee Geocaching. Ik heb wel gezien dat ik bij een foto de gps coördinaten kan toevoegen. Ik hoop op spoedig antwoord. groet, Joshua
×
×
 • Nieuwe aanmaken...