Spring naar bijdragen

FreakyGait

Leden
 • Aantal bijdragen

  21
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • Skype
  Snazzlefratz

Contact Methods

 • MSN
  gait_@hotmail.nl

Profile Information

 • Woonplaats
  Schiermonnikoog
 1. FreakyGait

  Mysterie Cache

  Ik had hem al inderdaad Ik had de reactie met nonogram over hoofd gezien, maar door een lieve PM kreeg ik een linkje naar waar ik het kon oplossen. Heel erg bedankt! Nu snap ik ook weer wat dit is en zal ik het onthouden voor de volgende keer (hoewel ik de logica van het oplossen nog altijd niet snap, het is dat het opgelost is door die site xD Maar dat zoek ik nog wel een keer uit) Edit: Waarom ik nieuwe cachers meeneem op deze tocht, is omdat ze deze omgeving zelf hebben uitgekozen. Een van hen heeft het al vaker gedaan in Sneek, en een ander is heel erg nieuwsgierig naar het schatzoeken. Omdat ik geen GPS heb met kaarten erop, kan ik niet zien of er nog een andere cache daarbij in de buurt ligt, dus ik plan mijn route altijd een paar dagen van tevoren, zoals ik nu ook dus doe. Omdat deze mensen waarmee ik ga graag willen zoeken maak ik zelf altijd een route van traditionals, zodat er meer te zoeken is inplaats van vragen te beantwoorden. Overigens komen we allemaal uit deze streek en kennen alle mooie plekjes al, dus het is meer gewoon om ze ook de vele verstopmogelijkheden te laten zien.
 2. FreakyGait

  Mysterie Cache

  Nou ja er liggen veel caches in deze plek in deze buurt, het is een hele serie en alleen deze ontbreekt eigenlijk om ook de bonus erbij te doen omdat ik niet weet hoe de puzzel in elkaar steekt. Maar dan zal ik de co even mailen, toch bedankt
 3. FreakyGait

  Mysterie Cache

  Dat weet ik, maar zoals ik hierboven zeg heb ik er moeite mee omdat ik de puzzel niet snap en hier dus om hulp vraag om de puzzel op te lossen omdat we het woensdag al gaan lopen.
 4. FreakyGait

  Mysterie Cache

  Sorry dat ik het hier vraag, als dit niet mag/verkeerd staat hoor ik het graag. Ik ga komende woensdag met een paar mensen die het nog nooit gedaan hebben cachen, en ik had de invadertocht in Damwouden in gedachten. Nu heb ik de hele route bijna uitgestippeld, maar ik snap de meeste mysterie caches vaak niet omdat ik vaak de gedachten achter een raadsel niet snap. Nu waren er hier 3 mysteriecaches in deze serie, twee waren makkelijk en heb ik al, maar ik kom er bij de derde niet uit. Is er hier iemand die me erbij kan helpen en uitleggen hoe dit werkt? Groetjes FreakyGait http://www.geocaching.com/geocache/GC4HWBV_invader-14
 5. Hallo freakyGait.

  Ik zit vlakbij Loppersum daar kun je eenvoudig met de trein komen maar laauwersoog is ook prima. Vanaf 30 maart is er wel een mogelijkheid om samen te cachen.

  grt. Tjitte

×
×
 • Nieuwe aanmaken...