Spring naar bijdragen

nevS

Leden
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door nevS geplaatst

  1. Ik heb de eerste "/- 50 caches gevonden met een Nokia 6600 met daarop het programma AFTrack (http://www.afischer-online.de/sos/AFTrack/). Vervolgens ben ik overgestapt op een Mio A701 met BeeLineGPS en heb na een half jaartje een Garmin eTrex gekocht (ook i.v.m. de andere hobby: hiking). Het werkt inderdaad prettiger met een dedicated GPS, maar de Nokia AFTrack combinatie leverde ook nooit echt problemen op.
  2. nevS

    Spoiler

    Nou, kom maar op! Eindelijk ook een stukje lectuur voor deze hobby Ernsitg cool!
  3. Ook ik wordt hier erg stil van. Reintje, bedankt voor al het goeds dat je hebt gedaan. De wandeling die ik morgen ga maken is bij deze opgedragen aan jou. Familie, vrienden e.d.: heel veel sterkte de komende tijd. Reintje heeft zijn sporen nagelaten en zal nog lang in onze herinnering blijven bestaan.
  4. nevS

    Cachen op Kreta

    Ik ben vorig jaar op Kreta geweest (hele fijne huwelijksreis ) en heb daar Souvenir (GCG92Z) gelogd. Het is een flinke wandeling (behalve als je een 4x4 huurt), maar het is zeker de moeite waard. Op Google Earth is het gebied in scherp detail te zien, dus dan heb je alvast een voorproefje! In ieder geval een aanrader voor een lekker dagje strand. Over dat vliegen: meestal hangt er een TV-tje waarop de route, de afstand en de snelheid getoond worden. Dan heb je je GPS helemaal niet nodig. Veel plezier op Kreta! (en drink een lekker ouzo'tje voor me)
  5. Ik cache nu ruim een jaar met mn 6600 en moet zeggen dat het best goed gaat. Hij is alleen maar traag tijdens het opstarten (ik heb er 1 Gb MMC in zitten). TomTom, Route 66 en Aftrack draaien lekker soepel. In de praktijk cache ik vaak met iemand met een Garmin Etrex en die is iets nauwkeuriger en blijft het in het bos iets beter doen. Voor een avondje/dagje cachen met auto-vervoer tussen de locaties is de combi uitermate geschikt. Ik heb wel altijd een volle reserve accu voor de 6600 en de gps bij me. Volgend jaar is het de bedoeling weer een week te gaan hiken in Noorwegen. Waarschijnlijk wil dan naar een "echte" handheld GPS gaan kijken, ivm het ontbreken van stopcontacten onderweg
  6. Hoi Jeroen, Probeer aftrack eens (http://www.afischer-online.de/sos/AFTrack/). Dit is een erg uitgebreidt stukje software dat gewoon met je route66 GPS muis samenwerkt. Groetjes, Sven
×
×
  • Nieuwe aanmaken...