Spring naar bijdragen

de hangijzers

Leden
  • Aantal bijdragen

    100
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door de hangijzers

  1. Het feit of SOS Nederlands is of niet intrigeerde me en ik heb de Belgische caches bekeken die inactief zijn.

    Hier zie ik geen logs onder dit account. Wel zie ik van reviewers vriendelijke verzoeken om de cache nieuw leven in te blazen.

    Het feit dat iemand in het Engels reageert wil niet zeggen dat het geen Nederlander is. Bijna elke Nederlander beheerst deze taal in enige mate.

     

    en "Greetings SOS" is ook geen echt Engels...

  2. ik heb geen idee welke versie je gebruikt, maar ik gebruik Navigator 7.450. In deze versie (net als in 6) kun je gewoon navigeren naar een coordinaat. Hij herkent zelf het formaat. Je kunt dus gewoon HH dd.mmm' gebruiken. Wel even graden teken gebruiken.

  3. Ik kreeg gisteren voor 2 van mijn caches een . als log. Vind het wel jammer, want ik mag altijd graag lezen wat mensen er van vinden. Ik heb dan ook liever kritiek op een van mijn caches dan zo'n . punt :D

     

     

    Ook wij kregen voor een van onze EarthCaches een . als logje. Verder geen foto of antwoorden op de vragen gezien. Zelfs nog een mailtje verstuurd naar deze Belgische Cacher, maar zonder resultaat. Hierna het "logje" maar verwijderd. Een paar dagen later verscheen er weer een .

    Wij kregen er een beetje een punthoofd van, maar inmiddels is ook dit "logje" verdwenen.

  4. Eerst hadden wij 422 caches gevonden. Vanmorgen gekeken welke we vandaag eens konden doen op onze nearest by list. Wat denk je krijg ik een cache te zien die ik al lang en breed gedaan heb. Wij staan nu ineens op 412 caches.

    Ga maar zoeken welke caches weg zijn...

    Op .com staat ie overigens nog wel goed!

     

    Moet ik deze weer opnieuw loggen of?

     

    Heeft iemand anders dit ook al ontdekt? Wat te doen?

     

     

    Nee, dat probleem hebben wij gelukkig niet. Als ik in jullie profiel kijk zie ik trouwens gewoon 422 founds.

     

    Groeten van de hangijzers

  5. sinds kort krijg ik alle mail waar ik op reply retour indien ik reply naar een hotmail account:

     

    SMTP error from remote mail server after MAIL FROM:<xxx@home.nl> SIZE=2924:

    host mx1.hotmail.com [65.54.244.8]: 550 SC-004 Mail rejected by Windows Live Hotmail for policy reasons. A block has been placed against your IP address because we have received complaints concerning mail coming from that IP address. If you are not an email/network admin please contact your E-mail/Internet Service Provider for help. Email/network admins, we recommend enrolling in our Junk E-Mail Reporting Program (JMRP), a free program intended to help senders remove unwanted recipients from their e-mail list:

    http://postmaster.live.com

     

    lang leve hotmail :thumbsup:

  6. Tsja, bij het plaatsen van de cache had het betreffende team slechts 0 founds. Wellicht nog niet helemaal op de hoogte over alle regeltjes voor het plaatsen van een cache. Laten we hopen dat alle zaken toch nog geregeld worden, want het is natuurlijk wel een heel mooie omgeving!

  7. Ook ik krijg bij Neuwe berichten:

     

    Sorry, er is een fout opgetreden. Als je niet weet wat de fout is, kijk dan in onze help documentatie.

     

    De fout is:

    Sorry, maar we konden niets vinden. Probeer opnieuw en breidt je zoek keuze uit

  8. Let op bij het gebruik van "GP" oplaadbare batterijen (>2000 mAh) in de batterijhouder van de GPSMAP 76CSx !! Deze zijn namelijk iets langer dan standaard alkaline batterijen. Dit kan tot gevolg hebben dat de metalen contactclip (+) breekt door te veel spanning. Dat is mij dus overkomen.... :)

     

     

    Ik weet toevallig dat bij de Rijenrakkers dit ook 2x gebeurd is.

    Waren ze niet blij mee! :cry:

  9. En dan voor de newbies toch maar weer even een waarschuwing. Bij gebruik van Spoilersync loop je de kans (al dan niet tijdelijk) verbannen te worden van geocaching.com. Dan is inloggen onmogelijk en daarmee einde geocachingdroom :no:

     

     

    En waarom is dat dan? Hier heb ik nog nooit last van gehad?!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...