Spring naar bijdragen

pepijn9

Leden
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door pepijn9 geplaatst

  1. pepijn9

    Banner Toevoegen

    of denk ik nu erg oppertunistisch?
  2. pepijn9

    Banner Toevoegen

    Wolojoli...Weer genoeg info om op me in te laten werken. wbt de banner: Die kan je toch ook 'geheim' houden en mailen naar de user/geocacher die een 'found' gelogd heeft, zodat hij/zij die zelf toe kan voegen aan zijn/haar profiel?
  3. pepijn9

    Banner Toevoegen

    J-Thread, Ik wilde er geen multi van maken. Dát vergt m.i. teveel aanpassingen aan het huidige concept.
  4. pepijn9

    Banner Toevoegen

    Duidelijk, Kalkendotters! Je (ik!) kan ook niet alles weten na 6 weken
  5. pepijn9

    Banner Toevoegen

    PN dát kreeg ik dus letterlijk te horen/lezen van de reviewer. Hij zal de regels vast beter weten dan ik, als startende geocacher.
  6. pepijn9

    Banner Toevoegen

    Tis zeker geen filmrolletje. Lekker doosje met logboekje/logpotlood, ruimte voor goodies/TB's enz. Als extra opdracht een MP3 speler met 1 track erop waarvan je dan de artiest en track moet raden en t antwoord mailen, maar dat laatste mag dus niet meer. (Dacht ik ff origineel te zijn!) ipv het antwoord te mailen voor een 'found'log ben ik nu van plan het antwoord van de extra opdracht te 'waarderen' met een Banner. Heb de reviewer dit voorstel ook al gedaan en gevraagd om feedback/links enz. Bedankt voor het meedenken! Tom
  7. pepijn9

    Banner Toevoegen

    Hallo, Ik heb vandaag mijn 1ste cache geplaatst, maar die is niet door de review gekomen omdat ik een extra opdracht heb toegevoegd waarvan de oplossing gemaild moest worden naar de C.O. (ik dus) Dat mag geruime tijd niet meer, kreeg ik te horen. (Zóveel regels, pfff) Nu zat ik te denken: Als ik de extra opdracht dan waardeer met een Banner, heb ik ws. het probleem ondervangen? Ik heb er best aardig wat werk van gemaakt en zou het erg jammer vinden als ik de extra opdracht helemaal weg zou moeten halen. Alleen: Ik heb werkelijk géén idee hoe dat in z'n werk gaat: Een Banner toekennen, toevoegen enz. Alle tips/links zijn dus welkom. bvd Tom (Pepijn9) Waarschijnlijk ben ik de zóveelste met deze vraag, maar ik ben nieuw op het forum en nog aan het uitvogelen hoe eea werkt hier.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...