Spring naar bijdragen

Lemanoca

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Lemanoca geplaatst

  1. Tijdens het zoeken naar een leuke cache, kom ik toevallig een kindercache tegen. Niet direct iets voor ons, maar ik herinner me dit draadje. Ik ga naar de site en klik op “Help mee” en verwacht dat ik daar de cache gegevens kan invoeren. Maar daarvoor moet ik eerst een account aanmaken.....eeeehhhhh…..nee. Ondanks dat ik graag zou willen helpen, zie ik geen noodzaak om daarvoor mijn gegevens achter te laten. Ik weet niet of dit voor meer mensen een ‘afknapper’ is, maar ik verwacht dat een optie waarin je zo 1-2-3 de cache gegevens ‘kwijt’ kan, meer caches oplevert, dan zoals het nu moet ( m.b.v. een account ). Dieren in ORANJE GC5PBDJ "....Deze multy is zeer geschikt voor kinderen en leuk voor de ouders...." ( ik heb deze cache niet zelf gelopen ) Ik snap alle negatieve berichten niet. Wanneer je je niet wilt aanmelden, dan doe je dat niet. Mocht je toch willen dat de cache online geplaatst wordt, kun je ook gewoon even een mailtje sturen naar het info adres. Ik plaats hem er dan met alle plezier op. De reden dat ik er voor heb gekozen om met het aanmaken van een account te werken, is dat ik hiernaast ook nog gewoon werk. Wanneer ik alles voor iedereen open gooi, ben ik 's avonds veel van mijn tijd kwijt om de site weer op te schonen (Spam). Het moet voor mij ook leuk blijven, vandaar dat ik van jullie een kleine handeling vraag. En ik vraag geen adresgegevens e.d. Alleen een gebruikersnaam en wachtwoord. Gelukkig zijn er een hoop mensen die er geen problemen mee hebben en de site wordt al lekker gevuld. Bedankt daar voor!
  2. Ik zie nu eigenlijk pas de reacties op mijn eerste bericht. Het verbaasd mij eigenlijk dat er mensen zijn die de site onzin vinden en er zelfs problemen mee hebben. Ik wil even duidelijk maken dat ik de site volledig in mijn eigen tijd beheer en geen intenties heb om er geld mee te verdienen. Ik merkte zelf gewoon dat ik vaak met mijn eigen kinderen op zoek ging naar een cache, die ook aangeschreven stond als kindercache. Heel vaak gebeurde het dat ik de kinderen mee moest sleuren, omdat het gewoon voor kinderen niet interessant was. Daarom wilde ik een verzameling van kindercaches die ook echt leuk zijn voor kinderen om te doen. Het is mijn werk om websites te bouwen, dus lag het voor de hand om hier een website voor te maken. Gelukkig krijg ik veel positieve reactie over de website, maar ik vind het toch jammer dat er altijd weer mensen moeten zijn die negatief moeten reageren. Ik steek veel tijd in de site om alles bij te houden en krijg (hoef) hier niets voor terug. En voor mar_rine: mocht ik een kindercache op de site hebben staan die van jou is, dan haal ik die er met alle plezier van af. Stuur maar een berichtje en dan zal ik het z.s.m. regelen.
  3. Zodra de cache online komt is het ook mogelijk om commentaar bij de cache te plaatsen. Als het goed is heb je een melding gekregen dat ze online staan. Ik zal kijken of er ook een mogelijkheid is om direct commentaar te plaatsen. In ieder geval bedankt voor het helpen met verzamelen van leuke kindercaches en het meedenken.
  4. Het heeft enige tijd geduurd, maar eindelijk is onze site weer online. In totaal staan er nu 64 kindercaches op en wij hopen dat we samen met uw hulp deze lijst snel kunnen uitbreiden. Op verzoek van onze Belgische vrienden, hebben wij er voor gekozen om ook kindercaches in België te tonen. Dus ook leuke kindercaches in Belgie zijn van van harte welkom om toegevoegd te worden aan deze site. Wilt u zelf een kindercache toevoegen, dan is het enige dat u hoeft te doen een account aanmaken. U kunt dan via de knop "Help mee!" uw kindercache toevoegen. Deze zal dan door ons verder aangevuld worden. Zodra dat gebeurd is, is hij zichtbaar op de site. Ook zouden wij het leuk vinden wanneer u en opmerking bij de cache plaatst en een waardering toekend.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...