Spring naar bijdragen

Uhu Buhru

Leden
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Uhu Buhru geplaatst

  1. Ik heb m'n alias veranderd; op de USA versie is dat wel gelukt maar op de NL forum site niet. Hoe gaat dat in z'n werk of is dat ook afwachten, net als bij het update'n van de logs?
  2. Uhu Buhru

    Waar is m'n log?

    Allemaal nogmaals dank ; ik zal voortaan duidelijker zijn en minder ongeduldig. En dat handmatige update'n laat ik wel achterwege; ik wacht wel gewoon m'n beurtje af! Het komt altijd weer goed!
  3. Uhu Buhru

    Waar is m'n log?

    Mijn oma zei altijd al dat ik een ongeduldig ventje was! Ze had dus gelijk... Inmiddels staat 'ie er inderdaad bij; iedereen dank voor de reakties en hulp!
  4. Uhu Buhru

    Waar is m'n log?

    't Is nog wat vroeg voor soep. Maar als extra info: op de site heb ik een cache bijgeschreven als gevonden. Dat wordt bijgehouden in je persoonlijke log, nietwaar? Zo kun je zien wat je wel en niet hebt gevonden en wanneer en wat je zoal hebt meegemaakt om de cache te vinden. Als ik nu op Geocaching.nl opvraag welke caches allemaal op een bepaalde datum zijn gevonden, of welke caches ík allemaal wel of niet heb gevonden, dan zie ik wel de gelogde caches van heeeel vroeger, maar niet die van afgelopen weekend. En ik vroeg mij dus af, waarom dat nu zo is.
  5. Uhu Buhru

    Waar is m'n log?

    Na lange tijd weer eens op jacht, en daarna een log gemaakt. Bij m'n totaaloverzicht zie ik echter alleen oude entries en niet de meest recente. Mis ik iets, zie ik iets over 't hoofd?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...