Spring naar bijdragen

twdi

Leden
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal
 1. Ik heb een grote pocket query gemaakt van west-canada waar ik binnenkort heen ga. Omdat mijn gps geen paperless caching kent, wil ik die eigenlijk op mijn telefoon inlezen en onderweg gebruiken om de cacheinformatie te lezen. Is dat te importeren in GDAK? Zo ja, hoe want dat zie ik niet. Zo nee, zijn er alternatieve android apps voor die dit wel kunnen?
 2. Heb inmiddels naar GDAK gekeken en dat werkt inderdaad wel mooi. Wel is het een aanslag op de battery van mijn GSM waardoor het niet zo handig is voor mijn vakantie. In de wilderness kom ik vermoedelijk weinig stopcontacten tegen.
 3. Zoals ik al zei, ga ik de bewoonde wereld uit.... Geen bereik daar maar bedankt voor je tip
 4. Heb het inderdaad voor elkaar om caches in GDAK te krijgen. Dat werkt inderdaad wel mooi incl foto.s Weet wel dat mijn samsung S2 snel leeg is.... en opladen daar is ook lastig. Moet nog maar s kijken wat ik wil. Thx
 5. Dat klinkt goed, maar ik ga naar zulke afgelegen gebieden dat er een sateliet telefoon mee gaat. Een gewone GSM is er niet bruikbaar. Heb gdak op mijn android staan, maar volgens mij moet ik dan ook GSAK hebben om de data van de caches erin te krijgen? Ik heb nog geen mogelijkheid gezien dat gdak zelf zijn informatie van bv geocaching.com kan halen. of mis ik wat?
 6. Ik ga in augustus naar canada en mijn 60csx ondersteund geen paperless caching. Hier in NL gebruik ik mijn android telefoon maar aangezien ik daar bijna 9 euro per MB moet betalen, ga ik dat daar dus niet doen. Uiteraard kan ik een andere GPS kopen die het wel kan, maar mijn 60csx werkt nog prima. Op mijn android phone heb ik wel c:geo draaien, maar vooral daar caches in laden is nogal omslachtig volgens mij. Heeft iemand een goede tip waarmee ik bv alle traditionals van het gebied waar ik doorheen ga in mijn telefoon kan laden voor offline gebruik?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...