Spring naar bijdragen

Zavo

Leden
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Zavo geplaatst

  1. Ziet er goed uit! Gaat bij mij best snel trouwens. Ja, als je alle caches van Nederland tegelijk gaat laden, zal het wel langzaam worden, maar daar is vast iets op te verzinnen.
  2. Dus het ziet ernaar uit dat er zoiets gaat komen.
  3. Ik had het over Google Maps (maps.google.com), niet Earth. En ik bedoel een vergelijkbare kaart die je krijgt als je op geocaching.com bij een cache op "Geocaching.com Google Map" klikt. Het zou mooi zijn als je zo'n kaart van heel Nederland op de .nl site zou zien in een iets groter scherm met mogelijkheid een heel eind in te zoomen.
  4. Om dit onderwerp nog maar eens aan te snijden... Zou het niet een goed idee zijn de huidige kaarten op geocaching.nl te vernieuwen en gebruik te gaan maken van Google Maps, zoals dat nu ook al kan op geocaching.com? Ik denk dat veel Nederlandse cachers hier erg blij mee zouden zijn, je kunt dan net zo ver inzoomen als je wilt en het zijn mooie kaartjes. Dit moet niet gezien worden als kritiek op de maker(s) van de huidige kaart, ik heb er lang dankbaar gebruik van gemaakt, maar ik begin nu te merken dat het niet meer veel toevoegt aan bestaande functionaliteiten op geocaching.com en zelfgemaakte kaartjes. De techniek gaat nu eenmaal in rap tempo verder.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...