Jump to content

byfoks

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by byfoks

 1. Roden, dorp van Ot en Sien Difficulty:Cache Size:Add to list Download GPX Log Visit Van hieruit download GPX Dan vanuit mijn computer via downloads het betreffende GPX bestand opzoeken Op mijn computer zorg ik dat de Garmin op GPX heb aangeklikt , dan vanaf mijn computer kopieren naar GPS
 2. Download GPX vanuit de geo, dan opslaan op mijn computer. Daarna download GPX bestand -kopieren naar GPS Oregon Daarna kan ik op mijn GPS -het bstand, de geo niet terugvinden.? Het lijkt of staat het op mijn GPS in een verkeerde map, want als ik het nogmaals die, geeft GPS aan, bestand staat al op GPS, maar waar????
 3. Hoew krijg ik de geo routes via GPX downlaoden in mijn Oregon 750t GPS toestel. Lukt niet via downloaden GPX en dan kopieren naar GPS.
 4. Sorry, nooit geweten dat dat er op zit... Hoe en waar vind ik het dashboard op de GPS?
 5. Problemen met de Garmin map 62ST. Wat kan ik fout hebben gedaan, als er steeds bij het commando Ga, de eerstvolgende geo als doel wordt gepakt door de GPS. Dus hij pakt niet het huidige waypoint, maar een volgende, ook de km 's en de benaming is van de volgende cache in het rijtje. Nadat ik deze maar heb gelogd ,als zijnde gevonden, komt er daarna gewoon de eerstvolgende cache in beeld. ra,ra , wat is er fout gegaan? Alles gewoon via het kabeltje ingeladen. Aan welke instelling kan ik hebben gezeten dat dit fout gaat?
×
×
 • Create New...