Jump to content

kruijf

Leden
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kruijf

 • Rank
  Forum Newby
 • Birthday 09/22/1976

Previous Fields

 • Skype
  bas
 • Twitter
  bdekruijf

Contact Methods

 • MSN
  kruijf76@gmail.com
 • Website URL
  http://www.basdekruijf.nl
 • Jabber
  kruijf76@gmail.com
 • Skype
  basopskype

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Soest
 1. Mijn oude email adres stond nog hier op het forum vermeld, dit heb ik nu veranderd. Ik kan niet nagaan of er al een reactie is geweest via de mail nu, zo ja dan mijn excuses en de vraag de mail nogmaals te sturen.
 2. Hierbij bied ik mijn Garmin etrex vista HCx aan wegens beëindigen van mijn hobby. Ik heb de doos en de factuur nog erbij, hij is van 26-04-2011 en is prima conditie. Ik heb hem zelf dit jaar niet gebruikt. De nieuw prijs wat ik er voor betaald heb is €195,- bij WayPoint, minimum prijs is €100,- Het liefst verzend ik niet. specs: 12-kanaals parallel GPS ontvanger, WAAS/EGNOS compatibelIngebouwde flat patch antennaAfmetingen: 10,8 x 5,6 x 3 cm (h*b*d)Scherm: 3,3 x 4,3 cm (b*h), 256-kleuren hoge resolutie reflectief TFT scherm (176 x 220 pixels) met achtergrond verlichtingGewicht: 159 gram incl. batterijen (niet inbegrepen)Sensoren (Vista Cx): - Elektronisch kompas geeft nauwkeurige peiling aan tijdens stilstand - Luchtdruk hoogtemeter met automatische luchtdrukverloop weergaveMicro SD kaart uitsparing voor de opslag van optionele MapSource detailcartografieBatterijlevensduur tot 30 uur (Legend HCx), 20 uur (Vista HCx) bij nominaal gebruikEuropese basiskaart met automatische routering functionaliteit1000 gebruiker waypoints met naam en symbool; 20 omkeerbare routes met 50 punten per routePositieformaat weergave: Lengte/breedte, UTM, Loran TDs, Maidenhead, MGRS, Nederlands RD grid e.a.Hoorbaar ankeralarm, aankomstalarm, koersfout alarm, gevarenzone alarm en wekkerfunctieGrote cijfers optie voor geode afleesbaarheid, dubbele positie weergave modusTrip computer vermeldt o.a. tripteller, tijd gestopt, bewogen gemiddelde, totaal gemiddelde, max. snelheidAutomatische opslag voor 10.000 tracklogpunten; opslag voor 20 tracks (met 500 punten elk) voor gebruik in combinatie met de TracBack® functieIngebouwde tabellen met tijden voor jagen en vissen en zon en maan informatieVolledig compatibel met MapSource City Navigatos, BlueChartTM en MPC topo cartografieWaterdicht volgens IEC-529 (IPX7) norm (30 minuten onder water op 1 meter diep)
 3. Gewoon hoog laten vliegen dan hoort en ziet niemand hem.
 4. Vandaag de eerste cache gedaan

 5. Er word gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord.
 6. Ik vind dit zonder meer een goede tip en zal het ook zeker proberen. Ik heb wel de osm fietskaart vast op een sd kaartje gezet, het kan maar zo dat ik hem voor meer doeleinden ga gebruiken.
 7. De kaart die erop zit kennen we niet (maar is waarschijnlijk alleen een basemap) dus dat is moeilijk te zeggen. Kijk anders eens op http://www.velomap.org/download/ scroll hier naar ongeveer halverwege de pagina en download de kaarten die je nodig denkt te hebben van europa, via mapsource kun je deze overbrengen naar je GPS. Ik gebruik deze kaarten omdat deze goed bij gehouden worden, ze zijn afkomstig van OSM, en worden zeer regelmatig 'ververst'. Je kunt natuurlijk altijd een GPS kaart bij je GPS kopen maar die zijn aardig aan de prijs . Groetjes en succes, Knalpottix Klopt het dat je dan een exe bestand download? Toch maar gekozen voor de osm fietsmap.
 8. Ik ben in ieder geval al wat wijzer geworden, en ben in afwachting van mijn gps. Hopelijk is die vrijdag al hier want dan ben ik vrij, en kan ik mijn eerste stappen zetten in cache land. Als ik me tenminste dan weer wat beter voel, combi van hooikoorts en verkoudheid is geen goeie. En een bedankje voor het team voor het snelle reageren, voor het aanmelden.
 9. Ik heb de eTrex Vista HCx besteld volgens de omschrijving zou dit er op zitten: Europese basiskaart met automatische routering functionaliteit Ik zal de site eens bekijken.
 10. nog even een heel andere vraag moet ik een speciale kaart op de gps zetten of gewoon de kaart die er op zit?.
 11. Ik wou mijn eerste op de lage vuursche doen. Maar er zitten er aardig wat hier, ik zal de First-Dutch ook zeker doen.
 12. Dat geloof ik graag ja. Alleen moet ik eerst nog even een gps bestellen anders word het lastig.
 13. Dat maakt het duidelijk dankje wel. Plezier hebben gaat lukken hoor, ik heb al een paar leuke caches gezien in de buurt.
 14. Er is bij ons gewoon wat verwarring ontstaan. Een vriend van me probeert zich te registreren op het nl forum maar dat lukt niet, een gmail adres word niet toe gelaten als je geen team hebt ofzo. Maar waar bij mij ook verwarring zit als je op .nl op mijn cache pagina klikt, word ik door verwezen naar .com. allemaal wat verwarring voor een paar beginners, maar we gaan lekker door met uitzoeken.
×
×
 • Create New...