Spring naar bijdragen

cherokee542

Leden
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    garmin gps 76
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2005

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Veel te vroeg.......................... Met dank voor je inzet voor heel cachend Nederland!!!! Ook wij kennen Reintje alleen van geocaching.nl, maar willen via deze weg de nabestaanden van Coen heel veel sterkte wensen in deze moeilijke periode. Cherokee542
  2. cherokee542

    Gestoken

    Je kan je verzameling nog aanvullen met iets dat Het Kruidvat verkoopt: een spuitbus met koudmaak om teken te bevriezen wat verwijderen makkelijk maakt. @Team Firefox Bulten als eieren zijn meestal paardensteekvliegen geweest. Uit de buurt van paardenpoepplekken blijven dus! <{POST_SNAPBACK}> Kijk aub uit met het koudmaak spul, uit de tijd dat ik verzorger bij een voetbal vereniging was gebruikte ik dit tegen zwellingen bij kneuzingen of ontwichtingen, om de inwendige bloeding te kunnen stoppen. Wanneer je dit te dicht bij spuit en te lang spuit krijg je bevriezings verschijnselen welke weer uit kunnen monden in brandblaren. Wees hier dus voor zichtig mee. Zou gauw het wit uit slaat even stoppen met spuiten. Cherokee542.
  3. cherokee542

    Gestoken

    Midges of ook wel Knutjes genoemd, komen alleen voor als er heel erg weinig of geen wind staat, zo gauw de wind toeneemt schijnen deze bijtende fruit vliegjes ( daar lijken ze het meest op) niet tekunnen vliegen en houden ze zich voooral op in het gras. Ook als het regent zie je ze niet. Deze beesje voel je echt bijten en vliegen ook in zwermen. Echter ze zijn heel ergklein. Het schijnt dat je ze van je af kan houden door stevig een pijp te roken, deze ervaring heb ik trouwen jaren geleden op gedaan in Zweden, waar ik toen speciaal een pijp voor gekocht heb. Toch denk ik niet dat dit de beestjes zijn die hier beschreven zijn. Deze zijn veel te klein maar erg bloeddorstig. Cherokee542 Ben zelf ook een kanovaarder in hart en nieren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...