Jump to content

Perda

Leden
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Perda

 1. Ja, dat heb ik aangevinkt, maar ik kan ook niet zelf een vriendenverzoek versturen,
 2. Sinds het najaar lukt het me niet meer om nieuwe vrienden aan te maken, terwijl ik hetzelfde doe als ik eerder gedaan heb. Iemand enig idee hoe dit kan?
 3. Toen het uiteindelijk wel gelukt was om de caches op de GPS te zetten, kon ik ze wel zien in Zuid Frankrijk, ook al stond de GPS ingesteld op dichtbijzijnde eerst. Afstand is dus geen probleem geweest. Denk dat de serie caches die ik geladen heb nogal groot was, weet ook niet waar het aan lag. Maar is wel allemaal goed gekomen gelukkig. Bedankt nogmaals voor alle tips.
 4. Bedankt voor alle reacties. @Bastos: bij waypoints stonden ze ook niet. @TheWorker: ik had gisteravond al in Basecamp gekeken en daar waren de caches wel zichtbaar. @wij-twee: de Dakota 20 kan 2000 geocaches hebben. Die heb ik er ook wel eens ingehad. Had dus niet verwacht dat dit een probleem zou kunnen vormen. Een laptop kunnen ze niet meenemen, ze gaan backpacken. Had onlangs al een probleempje met de GPS en toen gezien dat de laatste software versie erop staat. @Powk: had vanmorgen al op de kaart gekeken en ze daar niet gezien op de GPS zelf, wel in Basecamp. @Dagwacht: wij hebben een 8Gb geheugenkaartje erin zitten, maar tot nu toe nooit problemen gehad als ik de caches op de Garmin zelf zette. Zal het wel eens proberen op het geheugenkaartje. @locutus: ik had al geprobeerd om de caches er opnieuw in te zetten, maar helaas. Bedankt allemaal voor het meedenken. Uiteindelijk heb ik een nieuwe PQ aangemaakt met 750 caches ipv 1000. Het .gpx bestandje is daardoor minder groot en zit nu onder de 1Gb. Nu ik dit schrijf, bedenk ik opeens dat het interne geheugen onder de 1 Gb zit, dus waarschijnlijk was het bestand toch te groot. Voor nu is dit goed, maar zal ze de volgende keer eens op het geheugenkaartje zetten, kijken hoe dat werkt. @Krimpenees: hoop dat de oplossing voor jou ook hierbij zit.
 5. Ik heb gisteren voor mijn dochter en haar vriend 1000 geocaches in Zuid Frankrijk ingeladen in mijn GPS (Garmin Dakota 20). Oude PQ's heb ik verwijderd zodat alleen deze geocaches zichtbaar zouden moeten zijn. Toen ik gisteravond in basecamp keek, zag ik inderdaad de geocaches, maar op de Garmin krijg ik het bericht dat er geen geocaches gevonden zijn. Net even snel gekeken (moet zo weg naar mijn werk) en het bestandje staat in de GPX map van de Garmin, zoals ik dat altijd doe. Wie weet raad? Hoop dat ik het vanavond kan oplossen, want morgenochtend vertrekken ze.
×
×
 • Create New...