Spring naar bijdragen

GewoonWij

Leden
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door GewoonWij geplaatst

 1. wij hebben heel lang nagedacht over een te schrijven blog. Of we het wel of niet moeten doen, maar wij hebben besloten om het wel te doen. Omdat het nogal een lang verhaal is kunt hem op de volgende link vinden: http://blog.gewoonwij.net/2012/03/28/ongepubliceerde-caches-vinden-kan-dat/
 2. Oooooh. Beter. Als je deze zelf zou kunnen aanmerken komen er een heeeleboel caches voor beginners schat ik ... :-)
 3. Kan je wat duidelijker uitleggen hoe je caches aanmerkt als 'Beginner caches' Ik kan het niet vinden :-(
 4. Dit is wel balen, want zoals Barny al zegt, veel volgers van mij zijn er nu rouwig om dat zij niet weten welke cache ik gedaan heb. Ze moeten nu helemaal mijn profiel openen, kijken welke caches ik gedaan heb, onthouden welke van mijn logs ze al gelezen hebben, en elke nieuwe cache die ze nog niet gelezen hebben, aan klikken. Gelukkig weet ik nu dat meer mensen ditzelfde probleem hebben en dat het dus blijkbaar niet aan een instelling ligt. Ik hoop net als Barny, dat Groundspeak dit probleem snel oplost. Off-topic: Jammer trouwens Barny dat ik je niet meer even gesproken heb op het MZLE. Je was druk in gesprek en ik wou je niet storen. Volgende keer beter.
 5. Sinds de laatste grote update van de Groundspeak Geocaching App voor Android worden mijn gevonden caches niet meer op Twitter weergegeven. Ik heb mijn Twitter access revoked en opnieuw toegevoegd maar dat helpt niks. Iemand ideeen?
 6. Is het mogelijk om caches te laten tonen (icoontjes) in Navigon? Ik heb Navigon voor Android. Op mijn TomTom was het mogelijk POI bestandjes te maken die mij lieten zien wanneer ik ergens reed waar er een cache ligt. Dit zou ik ook graag voor Navigon willen zien. Of is er een ander navigatieprogramma voor Android die dit wel kan?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...