Spring naar bijdragen

Franatje

Leden
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Mui Poco 3
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    5 jaar

Profile Information

  • Woonplaats
    Amsterdam
  1. Toch wel jammer eigenlijk. Ik moet binnenkort een nieuwe telefoon nemen en zou zo graag dan een mobiel willen waarop een goede applicatie draait voor het cachen. Ik ben best wel tevreden met Geocache maar wil graag ook de details zijn dus mischien toch een andere oplossing gaan zoeken. Maar ja wat? GPS kopen is denk ik te drastisch voor mij omdat ik net een beginner ben en niet zeker weet of ik dit over een jaar nog doe, dus als iemand een goed advies heeft? Heel graag.
  2. Ik had in eerste instantie Blackstar en kwam daar niet helemaal uit. Geocache vind ik eigenlijk best wel heel lekker om mee te cachen. Ik ga maar even een berichtje sturen naar Trimble. HOpelijk hebben ze een fix ervoor. Heeft de Iphone hetzelfde probleem met deze applicatie? Bedankt voor je antwoord!
  3. Ik gebruik Geocache Navigator op de Black Berry. Werkt op zich prima alleen als ik de details van een cache waar een foto bij in details staat wil zien. Dan krijg ik een blanco scherm. Je ziet eerst de coordinaten en de algemene info, dan gaat hij de info laden en is het scherm helemaal blank. Je kan wel heen en weer scrollen alsof er wel wat staat. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? Het is namelijk zo vervelend als ik onverwacht een cache tegenkom en geen informatie van huis heb meegenomen.
  4. waarom kan ik nergens op een topic antwoorden of mijn vraag stellen?

    1. *BaJo*

      *BaJo*

      omdat je account nog niet is gevalideerd

    2. Franatje

      Franatje

      ok bedankt! ik dacht dat de link voldoende zou zijn

×
×
  • Nieuwe aanmaken...