Spring naar bijdragen

DaFoosa

Leden
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door DaFoosa geplaatst

  1. Als deel van de Best of the Bad Mega hopen wij ook een 'powertrail' uit te zetten voor de cachers die daar van houden. Wel (veel) met minder dan 1000 caches en meer dan 161 meter tussen de caches. Ook hopen we een beetje variatie tussen de caches te houden. Op het moment ligt er overal een berg sneeuw, en het was afgelopen week -32 graden Celcius , zo dat moet wachten to het voorjaar!
  2. Ik hou op zich wel van traditional caches, als ze maar op een mooi plekje liggen - mooi uitzicht, boeiende geschiedenis, of een avontuur om er bij te komen. Of de cache zelf kan heel leuk en origineel zijn. Ja, het is "not all about the numbers"
  3. Ik ben opgegroeid in Nederland, maar woon nu in Canada. Ik ben helemaal gek van cachen en ben druk bezig met de organizatie van 'Best of the Bad Mega' in de Canadian Badlands in Alberta. Zie: www.bestofthebad.ca/ Die site heeft een flaggen counter, en daarbij lijkt het dat Duitsland mischien het meest aktief is met geocaching. Is dat waar? Welk land in Europa heeft de meeste caches (per inwoner)? Welk heeft de meeste spelers? Evenementen? Passie? Oftewel, waar moeten we heen de volgende keer dat we over de plas vliegen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...