Spring naar bijdragen

smash4

Leden
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door smash4 geplaatst

  1. smash4

    Multicache En Waypoints

    Super bedankt allen!!! We gaan eerst de voorbeelden proberen en op de site/ forum zoeken naar de overige beginnerscaches. En mijn "probleem" cache komt ook zeker nog aan bod! thanks!!!
  2. smash4

    Multicache En Waypoints

    Conclusie: eerst een andere multicache om erin te komen en het idee te begrijpen, en toch pen en papier mee, zeker in het begin. Hartelijk dank allen, voor het helpen. We gaan het opnieuw proberen! ( toevallig iemand een tip om mee te beginnen in de buurt van Nijmegen...?)
  3. smash4

    Multicache En Waypoints

    het gaat om http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC1XF7D
  4. smash4

    Multicache En Waypoints

    Als je alle wp's van een multi op de GPS zet, dan zul je ook een coordinaat van de cache krijgen. Maar dat is niet het juiste coordinaat. Het coordinaat dat je berekent tijdens de wandeling ligt wel binnen een bepaalde straal van het gegeven wp. Ik meen dat het ongeveer 3 km. is. Eigenlijk logisch, maar dat betekent dus wel dat je alle vragen en opdrachten uit moet printen om onderweg op te lossen om je nieuwe wp te berekenen, toch? en zo naar het einddoel toe. Dus om verwarring onderweg te voorkomen misschien ook maar beter om de waypoints niet op de gps te zetten?
  5. Hallo, Na een aantal gewone caches te hebben gevonden, werd het tijd voor een nieuwe ontdekking: een multicache. Hier snap ik iets niet van: om papierloos te cachen krijg ik alle waypoints ook gelijk aangeleverd met de uiteindelijke coordinaat. Dan hoef ik dus niet meer alle raadsels en vragen ( = papier) op te lossen want de waypoints heb ik al...?en eigenlijk kan ik dat helemaal overslaan aangezien ik de coordinaten ook al heb van de cache zelf...? Dit lijkt me niet de bedoeling; wie kan mij wat licht in deze duisternis geven? met vriendelijke groet, smash4
  6. verkennen van geocaching.nl

×
×
  • Nieuwe aanmaken...