Spring naar bijdragen

Lokatie

Leden
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

-1 Matig

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Dakota 20
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    paar maand
  1. Lokatie

    Starters Vraag

    Misschien begrijp ik wel wat er wordt gevraagd. Ondanks dat je een goed gps apparaat hebt en denkt nu kan ik fijn gaan geocachen en ondanks dat er veel ophef wordt gemaakt en de indruk wordt gewekt dat het gratis is om papierloos te gaan geocachen kom je er nu denk ik net als ik ontgocheld achter dat het niet gratis kan. De extra informatie die je wel krijgt als je gaat betalen krijg je niet als je geen lid wordt. De begincoordinaten (vaak vanaf parkeerplaats) kun je wel makkelijk op je gps apparaat krijgen maar de rest (dus zeg maar ALLES) moet je aan informatie gewoon uitprinten. Ondanks dat er door de geocachers veel aan het schoonhouden van de wereld gelegen is wordt er dus door het verplichten van een te betalen lidmaatschap per 3 maand of per jaar onnodig papier verspilt door mensen die zich niet willen laten verplichten tot het te betalen van een lidmaatschap. En vreemd waarom in dollars? Waarom is de com site half Nederlands en de punt NL site half Engels. Is er geen geld voor een goede website ontwerper? (Printen, terwijl dat juist met de moderne GPSen niet nodig is) https://my.garmin.com/mygarmin/marketing/geocache.htm Citaat: Go GeocachingGarmin werkt samen met geocaching.com, zodat u kunt zoeken naar realtime caches en deze rechtstreeks naar uw eenheid kunt downloaden. Met onze nieuwe toepassingen is geocaching leuk en eenvoudig — u hoeft nooit meer handmatig coördinaten in te voeren! Zoek op een handige manier naar caches bij u in de buurt of waar dan ook ter wereld en geef ze weer op een straat- of satellietkaart die u kunt pannen en zoomen. Download ze vervolgens naar uw apparaat en op pad maar! Meld u aan of maak een account om aan de slag te gaan.
  2. Hallo Wilma, leuk dat je reageerd. Ik ben ook sinds kort op deze site en heb mijn verontwaardiging over de slechte navigeerbaarheid en onduidelijkheis over deze site al in het forum geplaatst. Er waren veel gebruikers met mij eens.

    Ik zag gisteren de gesprekken in de chat en mijn aandacht werd op jou getrokken door de ondubbel zinnige opmerkingen. :-)

  3. Geen idee hoe deze pagina werkt

×
×
  • Nieuwe aanmaken...