Spring naar bijdragen

Jerenemas

Leden
 • Aantal bijdragen

  30
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Jerenemas

 • Verjaardag 13-05-1960

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin eTrex Vista H
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  15-09-2010

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Zierikzee
 • Interesse
  Dartmoor letterboxing
 1. Tjonge nou heel hartelijk verdiende rust! En heel hartelijk dank wat jullie voor cachend Nederland hebben betekend!
 2. Eindelijk de stempel besteld! De tekening had aardig wat voeten in de aarde maar heel binnenkort ga ik mijn eerste Hybrid Letterbox plaatsen!

 3. Hahhahhhaha! Zo kun je erin tuinen! Prachtig! Maar goed bij deze is dit aangemeld bij de cachepolitie. Zeg maak je nog even een proces verbaal op? Zou wel graag dat je de criminelen die deze cache hebben ontvreemd in de boeien slaat!
 4. Ook gedaan, dank voor jullie raad. Als het weer beter wordt ga ik een nieuwe plek opzoeken voor de cache om te verstoppen. Nogmaals hartelijk dank voor jullie antwoorden!
 5. Dank Waldio en Sivota voor jullie antwoord. Ik las nog iets over dat ik een cachepolitie moet inlichten? Weet iemand hoe ik dat kan doen?
 6. Vanzelfsprekend heb ik mijn excuses aangeboden aan de eigenaar van de TB. Ook staat Het Slingerbos op inactief. Als het weer beter wordt, zoek ik een andere plek maar wel in Het Slingerbos om de cache weer tot leven te brengen. Eerst even bekomen van de schrik!
 7. Hallo, ik richt me weer eens naar het alleswetende forum, want ik zit met een pijnlijk probleem in mijn maag. Mijn allereerste cache (Het Slingerbos) blijkt van de ene op de andere dag van de aardbodem te zijn verdwenen. Geen resten van vernieling of wat dies meer zij. Ook is hij niet verplaatst, want ik heb heel de omgeving afgeschuimd naar een teken van de cache, zonder resultaat. Op zich kan ik wel leven met het feit dat er nou eenmaal onverlaten zijn die het principe van een spelletje niet snappen of dat er mogelijk onnozele mensen rondlopen en zonder beter te weten een doosje met een logrolletje en een TB meenemen naar huis. Maar daar komt nu het probleem. Er zat een TB in. Ik heb al nagevraagd bij de gemeente (van wie ik toestemming had om de cache aldaar te plaatsen) of iemand m misschien heeft gevonden, maar helaas. Ondertussen ook de eigenaar van de TB op de hoogte gesteld. Ik heb hem maar voorgesteld om een nieuwe TB als vervanging voor de oude TB in te zetten, maar is dit gangbaar? Wat te doen? What s the right thing to do???
 8. Heee Gravinnetje!! Deze andere jongedame dankt u van harte voor de tip!Super!
 9. Hello you all.! I am a very recent geocacher. This new hobby is going to give us lots of thrills in the countryside. But..... I have grave difficulty understanding all the terms used by geocachers. Is there anywhere a list of used terms with explaination? Thanks!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...