Spring naar bijdragen

nichel

Leden
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Alles door nichel geplaatst

 1. Ik kijk hier bijna nooit op het forum en waar sommige mensen al 50.000 of meer logs hebben, ben ik met 10.ooo plus maar een kleine jongen. Maar even.......er zijn een paar miljoen geocachers en die hebben als basis geocachen, maar toch ook hun eigen invulling. Zo ook in deze discussie. Net zoals je mensen hebt die in God geloven (waarom zijn er dan tig verschillende geloofsgemeenschappen?? die het over dezelfde god hebben?? - ) zijn er de puriteinen/***ten/enz.enz. die vinden dat hun uitleg de beste is. Barry, ik heb hem nooit ontmoet, maar ik zou van hem kunnen houden. Niet omdat ik het met hem eens ben, integendeel!!! maar hij challenged ons wel om na te denken over het spelletje. Wil je een trialtje van 1500+ in Denemarken doen of 3500+ in de USA...feel free. Ga je als Heracross voor de 5/5 ..super... 5/1 of 5/5 of 1/5 ..wanneeer ik het leuk vind doe ik ze. Daar gaat het toch om?....LEUK!!...je ontmoet mensen, praat met ze wanneer je weer een gps op de borst ziet bengelen, of aandachtig kijken op hun telefoon-gps......NICE!!! En finally, iedereen heeft een keuze.......je hoeft niet mee te doen aan dit spelletje, en wanneer je dan toch er geen afscheid van kan nemen..........pis dan met lekkere stroop in plaats van met azijn... Ps. Nichel is makkelijk te vinden op geocaching, dus kom maar op met jullie persoonlijke berichten,,. Ennehhhh......bij veel emplooi kunnen we er mischien zelfs een eventje van maken????
 2. Dit is letterlijk copy-paste uit z'n mail, toen ik hem het lijstje stuurde. Maar ons maak je het zo natuurlijk helemaal niet makkelijk want hoe kan ik nu aan dit lijstje zien dat je deze caches allemaal ook hebt gelogd? Als je nu gewoon een GPX-file maakt dan is het voor ons ook wat makkelijker Nou gaat het mij niet om het puntje, (bij de 10.000e moest ik de volgende dag ook gewoon weer werken, hihihi) maar je antwoord is duidelijk. Ik vroeg het me ook af om te checken of ik geen gekke dingen in m'n log schreef. Ik heb nu een write note gedaan in plaats van een found, maar wel met het lijstje en de screendump van projct-gc.
 3. Er ligt een challenge GC2102CW in Zuid Holland en volgens de challenge checker op project-gc voldoe ik daar aan. Ik stuur hem daarna ook nog een screendump. De CO (Team Hebbes) accepteert dat niet en wil dat ik op een andere manier aantoon dat ik de challenge heb gedaan, Wat is dan nog de waarde van project-gc??
 4. nichel

  Inmeten Waypoints?

  GPS blijft toch een hulpmiddel....Je kunt nog zo'n supermodel hebben, wanneer de atmosfeer niet meewerkt en de satelieten eem vervormd signaal afgeven, dan krijg je vanzelf al afwijkingen. Goed kijken, logisch nadenken, goed lezen, enz.....is vaak voldoende.. En omspitten van het bos???? Zegt dat dan ook niet iets over de legger en zijn manier van doen?? Heracross heeft een mooie serie neergelegd in ruig terrein en daar hoef je niks voor om te spitten..........ook al zie je elkaar op 3m afstand niet meer in de zomer!! Of krijg ik nu de hele wereld over me heen??
 5. Er zijn hele volksstammen die een eigen netwerkje hebben en daarbinnen met elkaar puzzeltjes oplossen, voor elkaar loggen enz. enz. Wanneer ik bij een cache weer eens lees: ik heb er 63 (of daaromtrent) gedaan vandaag, dan denk ik.....stel dat je op een dag 12! uur bezig bent met Geocachen ...dat is 720 minuten....dan zou je er elke 11-12 minuten 1tje moeten doen....Dat lijkt mij sterk in je eentje. Laat ze.....kijk naar dat soort grappen en haal je schouders op. Het is net als bij verzamelen....het gaat er om wat je zelf leuk vind en waarvan je zelf geniet. Is dat de teller?? Leve de teller!!, is dat 'wat anders'?? Leve 'wat anders'!! Met meer dan 1 miljoen caches over de wereld kun je er toch geen eenheidworst van maken. En vwb kokertjes strooien.....ik ken mensen die daarop kicken....geen probleem...Ik niet, ik ben meer van de puzzeltjes en de multi's daar leer ik tenminste nog wat van. Kortom: leven en laten leven en dat vooral met een glimlach. Het leven is te kort om je te ergeren. Nico Lisse
×
×
 • Nieuwe aanmaken...