Spring naar bijdragen

dafoolio

Leden
  • Aantal bijdragen

    43
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door dafoolio

  1. Misschien is het een idee voor de heren die dit forum onderhouden om over dit soort vragen (ja/nee) een poll op startpagina te zetten,gewoon een button klikken met ja of nee, twee weken reactie tijd ofzo, en geen gezeur, is het ja dan de koppen bij elkaar om het van de grond te krijgen ,is het nee dan heeft de aanvrager pech.

    Ik denk niet dat een poll hier van toepassing is. Ik zou persoonlijk op nee stemmen omdat ik geen behoefte heb aan een DVD. Maar dat mag toch anderen er niet van weerhouden om met hun enthousiasme voor deze hobby een mooie DVD te maken, om anderen ook enthousiast te maken of beter op weg te helpen?

     

    Ik denk dat als er voldoende animo is voor om de DVD te maken, en ook genoeg animo om hem af te nemen dat hij gewoon gemaakt moet gaan worden.

  2. De Belgische caches in GPX, OZI en OV2 formaat vind je hier op de Belgische site.

     

    Waarom is dat op de NL site eigenlijk niet mogelijk (voor premium members)? Nu zit iedereen alle pocketqueries te draaien, en te worstelen om alles compleet te krijgen. Als er 1 keer een query gedraaid wordt waarin heel nederland staat, dan scheelt dit toch weer server-capaciteit voor gc.com, en een heleboel geklungel voor de NL-gebruikers.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...