Spring naar bijdragen

@rend

Leden
  • Aantal bijdragen

    1167
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    12

Berichten geplaatst door @rend

  1. Oh wat zou dat erg zijn, de teller op nul. Ik zou er niet meer van kunnen slapen. En wat zou dat vreselijk zijn voor Barny geeft, hoeft er niemand meer naar te kijken. Oei, oei wat een nachtmerrie.

    Gelukkig zijn het maar sprookjes, is toch weer iedereen blij.

  2. Ja een mooi en ook een vervelend verhaal. Volgens mij krijg je elke keer als je je GPS pakt een vreemd gevoel, tenminste als ik je verhaal goed begrijp.

     

    Het is in mijn ogen een typisch geval van op de verkeerde tijd op de verkeerde plek. En als je dit niet naast je neer kunt leggen dan is er volgens mij maar een remedie: Ik zou de topicstarter toch willen adviseren een andere hobby te gaan zoeken.

     

    Wil je toch verder met geocachen, vraag dan een doorverwijzing bij je arts naar een psycholoog. Jij kunt dit waarschijnlijk niet zelf oplossen en hij/zij wel. Maar je moet er dan wel voor open staan.

     

    Succes en sterkte.

  3. Ik weet niet of het wel handig is om een nachttache in de bebouwde kom te maken. In verband met overlast. Om nog maar te zwijgen van mensen die hiervan melding gaan maken. Ik zou zeggen zoek een leuk terrein op.

    Maar dan komt het volgende om de hoek kijken, de goedkeuring van de eigenaar van het terrein. Heb je dat voor elkaar dan mag je totaal los gaan met allerlei fantastische dingen.

    We zijn benieuwd.

  4. Ik vind het heel vervelend voor je maar dit merk staat niet echt bekend als gebruiksvriendelijk. Ik weet niet of Twin Peaks hier nog regelmatig komt, maar dat was een autoriteit op het gebied van Magellan. Misschien kun je hem nog bereiken via een bericht.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...