Spring naar bijdragen

mytzi

Leden
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    GPS 60
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    augustus 2010

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Zundert
  1. mytzi

    Fietssteun Gpsmap 60

    Hoi, Ik heb er nog nieuw in de doos liggen. Stuur maar even een pm of mail als je geinteresserd bent.
  2. mytzi

    Garmin Gps60

    <knip> quote verwijderd </knip> Ja voor 15 euro mag je een fietssteun hebben. Ik zou me er eerst wel van overtuigen dat het past, hij is vrij specifiek van vorm. Ik heb hier een doosje naast me, hij is geschikt voor de: GPS 60, GPSMAP 60Cx,GPSMAP 60CSx, Astro. Dus ik betwijfel het eerlijk gezegd.
  3. mytzi

    Garmin Gps60

    Hallo, Ik heb verschillende Garmin gps60 liggen ze zijn maar een paar keer gebruikt. Een kennis van me verhuurd boten, daarvoor heeft hij ze gekocht maar dit bleek niet goed te werken. Ik gebruik er een om te geocachen en dit gaat goed. Ik kon nog een paar nieuwe orginele fietssteunen op de kop tikken. Goede starters gps die niet duur is. In de doos zit o.a. broekclip, polsbandje en datakabel. Ze mogen weg voor 100 euro De fietssteunen voor 15 Samen voor 105.
  4. mytzi

    Aanschaf Gps Welke?

    Hoi Arno, Ik doe ook nog maar een paar maanden aan geocaching, ik gebruik een Garmin gps60. Dit vind ik wel een goed apparaat. Ik heb voor de gps60 gekozen omdat hij relatief goedkoop is (niet nieuw maar zo goed als), ik heb er 100 euro voor betaald bij een kennis van me. Ikzelf kon een paar nieuwe orginele fietssteunen op de kop tikken dus voor 110 euro was ik klaar. Voor een andere "goede" gps kwam ik al snel op 250 euro uit. Maar ik ben hier goed over te spreken. Ik hoop dat u hier iets aan heeft. P.S. Mocht je er ook een willen dan stuur me maar een berichtje (hij heeft er nog meer te koop als ik me niet vergis).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...