Jump to content

willitas

Leden
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About willitas

  • Rank
    Komt net kijken
  1. Dank voor jullie duidelijke uitleg en links! We gaan ermee aan de slag!
  2. Oké, ik begin het te snappen. Als je dus een TB of Coin meeneemt uit een cache retrieve je! Als je zelf een TB wilt maken, moet er dan altijd een dogtag aan, of kan het ook zonder? Als je er een opdracht aan wilt hangen, hoe stuur je dan de regels mee, dit moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen?
  3. Hallo, Ook wij zijn aangestoken met het Geocache virus en inmiddels al enkele caches gedaan. We willen nu ook eens op zoek naar een cache met een travelbug, maar zou iemand het verschil willen uit leggen tussen: Retrieve / Grab en Discover? Zijn de eerste 2 niet hetzelfde? Is het niet de bedoeling om altijd weer iets terug te leggen als je er iets uithaalt? We hebben al wel ontdekt dat er in onze eigen woonplaats maar één cache is!? Dus werk aan de winkel voor ons! Groetjes William & Natasja (willitas)
×
×
  • Create New...