Spring naar bijdragen

Team BonBon

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal
  1. Meer een gemaks ding. Ik dacht misschien het wegklikken van een venster/popup makkelijk was voor diegene die de cachebeschrijving bekeek dan met de pijltjes terug naar de cachepagina te gaan. Op de filmpjes staan rechten en ik mag deze gebruiken zolang ik een zgn deeplink gebruik. maw. Ik mag de filmpjes niet fysiek op een ander site gebruiken. Alleen de link. Inderdaad kan het zonder target, maar dan verdwijnt dus de cache pagina ten koste van de pagina waar het filmpje opstaat. En om dat dus te voorkomen.... Maar goed, niet uitvoerbaar dus. Als iemand nog een ander wel uitvoerbaar idee heeft... hoor ik het graag.
  2. @leocache Die listingis niet helemaal wat ik bedoel, maar ik heb de broncode bekeken. GC.com staat dus wel javascripts toe. Dat klinkt positief. Begin toch steeds meer het vermoeden te krijgen dat op het deel van GC.com waar ik mijn listing mag/moet plaatsen iets niet klopt. Antwoord van hun nog effe afwachten.
  3. Ik had groundspeak al een mail hierover geschreven, maar nog geen antwoord. Dat java het niet doet ivm beveiligingslekken kan ik begrijpen, maar target="_blank" en base target="main" zijn normale HTML opdrachten.
  4. Voor de HTML experts onder ons!!! Ik heb het volgende probleem. Voor een multi heb ik foto's gekoppeld aan een link met desbetreffende video filmpje. Het is de bedoeling dat wanneer men deze aanklikt een nieuw venster of popup wordt geopend om het filmpje te bekijken. Dit lukt thuis prima op mijn eigen pc. Echter wanneer ik de HTML code heb ge-upload naar de GC.com server,werkt de betreffende code niet. Ik heb gebruik gemaakt van target="_blank". Ik heb het ook geprobeerd met base target="main", omdat ik meerdere links op de site heb en ik heb zelfs een java script geprobeerd. Zie onderstaand script. <a href="#" onclick="MyWindow=window.open('URL','MyWindow','toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,menubar=no,scrollbars=yes,resizable=yes,width=650,height=650'); return false;"> <img style="border: 0px solid ; width: 274px; height: 184px;" alt="naam" src="file.jpg"></a> Allen werkt thuis goed. Op de listing is het vakje HTML aangevinkt. Wie kan me helpen Andre Team BonBon
×
×
  • Nieuwe aanmaken...