Spring naar bijdragen

nomoskar

Leden
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door nomoskar geplaatst

 1. nomoskar

  Pc Kabel

  Zo dit weekend hebben we gezocht en gevonden. Helemaal geweldig! Dat GPS gevalletje werkt fantastisch. Omdat het de eerste keer was dachten we, we gaan eerst maar eens gewoon kijken. Dingen er in doen en uithalen kan altijd nog. Goed bij deze cashe zagen we oa een coin. We hebben hem laten liggen omdat ons niet helemaal duidelijk was wat de bedoeling is. Dat hij moet rondreizen. Maar moet je voor een geocoin ook weer iets terug leggen? Of mag je die gewoon meenemen? We hebben dat weekend nog een gezocht maar ik had met mijn sukkelige kop verkeerde coordinaten samengesteld pffff, Ben je er een eeuwigheid aan het zoeken en vind je niks omdat er niks ligt
 2. nomoskar

  Pc Kabel

  We hebben een etrex H. Ja hij staat op de dingen die je aangeeft. Ik zal eens kijken of ik dat in het menu van de gps kan vinden.
 3. nomoskar

  Pc Kabel

  Zo inmiddels een etrex rijker en 2 gezocht maar niks gevonden, morgen doe ik weer een poging. Wat ik me afvraag: is er een manier om te ontdekken hoe precies je gps is? Bij ons in de buurt liggen nogal wat micro's. Als je die zoekt met weet ik hoeveel afwijking dan ben je wel even bezig. Ovigens doet hij het verder geloof ik wel goed. Zelfs mijn zoon (8 met verstandelijke beperking) weet waar we heen moeten.
 4. nomoskar

  Pc Kabel

  Super al die antwoorden! Dank jullie wel Ik had al gezien dat mensen wel samen lopen om te oefenen. Ik denk dat wij gewoon even in onze eigen stad gaan oefenen. Daar kennen we de weg ook wel zonder GPS. Wat betreft het 2-de hands. Ik zag op marktplaats eentje die bijna net zo duur was als een nieuwe. Zoveel kost dat niet en als we het niet leuk vinden kunnen we hem altijd weer verkopen. nog een vraagje: de coordinaten die je invoerd, zijn dat de coordinaten die boven aan zo'n cache staan op geocaching.com?
 5. nomoskar

  Pc Kabel

  Hallo, We zijn ons aan het orienteren. tjonge dit is echt heel ingewikkeld. Als eerste zijn we opzoek naar een GPS, waarschijnlijk wordt het de garmin etrax h. Al sneupend op het forum lijkt dat een goede keuze. Nou zie ik overal dat hij geleverd wordt zonder pc kabel. Heb je zo'n kabel nodig en waarom? Meer vragen zijn er vast wel maar we gaan maar gewoon proberen en als we er niet uitkomen ga ik ze stellen. groet Nomoskar
×
×
 • Nieuwe aanmaken...