Jump to content

Catetje

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Catetje

 • Rank
  Forum Newby
 1. Dank je wel voor de uitleg, het is me dus inderdaad duidelijk. Het is dubbel op. Ik dacht zelf bijvoorbeeld de tag aan mijn sleutelhanger van de autosleutels te hangen. De oplettende voorbijganger die mijn auto niet ziet maar mijn sleutelhanger wel kan als nog melden. Ik ben immers nooit op een heel ander plek als mijn auto. haha. Ik zal het zeker niet allemaal tegelijk op reis sturen, lijkt me echt erg veel en erg verwarrend voor de vinder.
 2. Hoi, Ik heb net een auto travelbug besteld en kreeg het keurig binnen. Alleen begrijp ik niet wat ik er mee moet doen. Ik heb twee stickers gekregen voor 1 auto uiteraard, maar er zit ook twee aluminium tags bij. 1 voor eigen beheer, en een die ik de wijde wereld in mag sturen. Maar die heeft dezelfde nummer als mijn auto stickers. Wat is daar de bedoeling van? Als ik de tag de wijde wereld in stuur en iemand neemt het mee naar kan een vinden die nummer vinden terwijl mijn auto nog steeds de drager is van dat nummer! Hoop op verklaring van iemand. Groetjes, Catetje
 3. Ook Fotogravinnetje, dank je voor je reactie. Ik heb thuis ook een alles in een printer en ik gebruik alle drie de functionaliteiten. ;-) Maar voor wat de verschillen tussen de vista en legend betreft, Gebruik je ook de sd kaart weleens? Dat is namelijk ook een van de verschillen?
 4. Dank je voor je welkom en je super snelle reactie Waldio Ook met in de etrex serie is eer zo'n 200 euro prijs verschil.... Voor een beginner is het echt lastig om daar een beoordeling te maken. Ik dacht eerst dat ik voor de Dakota zou gaan, maar ik lees erg veel goede reviews hier over de Map60CX en de Vista. Van de Dakota leek me het ook leuk om de papierloze cache te downloaden, maar misschien is dat veel te hoog gegrepen. En ik lees door en zie dat de dakota en oregon een slechter te lezen scherm hebben?
 5. Ik ben op zoek naar mijn eerste GPS. Mijn budget is tot circa 300 euro omdat ik gelijk wel een goede wil. Wie kan me helpen? Is het belangrijk om caches te downloaden (de zogenaamde papierloze caches?) Kan ik gaan geocache zonder extra kaarten? Ik wil namelijk in andere europese landen ook kunnen geocache maar zie dat een kaart van zwitserland al rond de 200 euro kost. Heb ik dit nodig? Hoe belangrijk is een touchscreen enz enz. Ik hoop dat iemand mij kan adviseren. Dank je wel alvast.
×
×
 • Create New...